“Jagtens modstandere bliver stærkere, mens jagtens fortalere bliver svagere.” Sådan lyder det fra Lands Jagtforeningen, som vil gå efter en styrkelse af jagtens stemme i Vildtforvaltningsrådet

Af Lands Jagtforeningen

Er tiden inde?

Lands Jagtforeningen (LJF) har ligget i dvale et godt stykke tid, pga. interne omstændigheder, som har krævet nogle overvejelser, der nu er ved at være afklaring på.

Dette betyder, at LJF i nærmeste fremtid vil indkalde til generalforsamling, hvor der vil blive stiftet en ny bestyrelse, så vi kan komme i gang igen, da vi mener, det er vigtigt med mere end én aktør på banen, i forhold til jagt og natur i Danmark.

Jagtens modstandere bliver stærkere, mens jagtens fortalere bliver svagere. Med kun én stemme i VFR, har jægerne ikke flertallet på sin siden. LJF blev vist vejen frem til en plads i VFR. En plads der kunne have givet jægerne en jagtstemme mere. Den mulighed blev desværre ikke benyttet optimalt, hvilket satte tingene lidt tilbage til status quo.

Det betyder, at hvis de danske jægere skal have mest mulig indflydelse på jagten, har vi brug for al den hjælp vi kan få. Og den hjælp skal gerne komme fra medlemmer, som vil lægge deres energi i, at hjælpe LJF tilbage på sporet igen. Al hjælp vil foregå som frivilligt, da LJF ikke er udstyret med en stor pengepose.

Spørgsmålet er, om tiden er inde til, at de danske jægere er modtagelige for at se LJF som en medspiller i forhold til jagt og natur i Danmark? Samt villige til at give en hånd med, for at få godt gang i tingene igen?

Hvis du mener LJF skal være en medspiller, så meld dig ind for sølle 50 kroner, til der bliver kaldt ind til generalforsamling, hvor der i fællesskab vil blive fastsat et realistisk kontingent, efter der er valgt en ny bestyrelse.

I Lands Jagtforeningen er det demokratiet der bestemmer, alle medlemmer har en ligeværdig stemme, alle medlemmers ideer er velkommen og bliver håndteret i fællesskab.

Vil du vide mere? Så tag kontakt på rb@landsjagtforeningen.dk og du får et hurtigt svar.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »