Når danske jægere lader op til bukkejagt, tripper jægere på klodens modsatte side rastløse rundt. Andejagten er lige om hjørnet. Det beretter dansk “Kivi” om i Jagtbogen-Vildsvinet 

Af Netnaturshop.dk

Hvis man ser bort fra de høje bjerge i baggrunden og hvis man ser bort fra, at flere af de nedlagte ænder ikke findes på danske breddegradder er der visse ligheder mellem en dansk andejagt og en ditto new zealandsk.

Forventningen, de kammeratlige drillerier og den pirrende usikkerhed, der altid knytter sig til en jagt på vilde fugle er i hvertfald noget som enhver dansk jæger kan genkende i den stemningsmættede reportage, som man kan læse i den nye Jagtbogen-Vildsvinet.

Andejagt i New Zealand

I Jagtbogen – Vildsvinet, kan man bl.a. mange andre reportager fra hele verden, læse Per Jakobsen berette om en andejagt i New Zealand. Bogen kan købes i Netnaturshop.dk, hvor den også sælges som del af en pakke bestående af fem bør til kr. 299, – for hele pakken. Foto: Per Jacobsen

Men selv om forventningerne til den første morgen kan være skyhøje, er der langt mellem de dage, hvor flok efter flok glider over de udlagte lookkefugle.

Det gælder i Danmark og det gælder i New Zealand.

Ikke desto mindre er det en af de helt store dage, som danske Per Jacobsen beretter om i den stemningsmætte reportage fra jagtfarmen High Peak Station på øgruppens sydø.

“Jagtbogen – Vildsvinet” som kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »