Når danske jægere lader op til bukkejagt, tripper jægere på klodens modsatte side rastløse rundt. Andejagten er lige om hjørnet. Det beretter dansk “Kivi” om i Jagtbogen-Vildsvinet 

Af Netnaturshop.dk

Hvis man ser bort fra de høje bjerge i baggrunden og hvis man ser bort fra, at flere af de nedlagte ænder ikke findes på danske breddegradder er der visse ligheder mellem en dansk andejagt og en ditto new zealandsk.

Forventningen, de kammeratlige drillerier og den pirrende usikkerhed, der altid knytter sig til en jagt på vilde fugle er i hvertfald noget som enhver dansk jæger kan genkende i den stemningsmættede reportage, som man kan læse i den nye Jagtbogen-Vildsvinet.

Andejagt i New Zealand

I Jagtbogen – Vildsvinet, kan man bl.a. mange andre reportager fra hele verden, læse Per Jakobsen berette om en andejagt i New Zealand. Bogen kan købes i Netnaturshop.dk

Men selv om forventningerne til den første morgen kan være skyhøje, er der langt mellem de dage, hvor flok efter flok glider over de udlagte lookkefugle.

Det gælder i Danmark og det gælder i New Zealand.

Ikke desto mindre er det en af de helt store dage, som danske Per Jacobsen beretter om i den stemningsmætte reportage fra jagtfarmen High Peak Station på øgruppens sydø.

“Jagtbogen – Vildsvinet” som kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

“Jagtbogen – Vildsvinet”, er på 256 sider. Er rigt illustreret med billeder fra den aktuelle jagt, der berettetes om.

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Den nye årbog indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »