Martin Nel, Legendary Adventures, pådrog sig indre kvæstelser, da bøflen angreb og bulldozede ham gennem bushen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 127)

Af Redaktionen

Endnu en professionel jæger på „det sorte kontinent” er blevet kvæstet i denne jagtsæson efter at være blevet angrebet af farligt storvildt.

PH Martin Nel fra safarifirmaet Legendary Adventures blev 27. juli således kvæstet, da en anskudt bøffel angreb ham i Kizigo Jagtblok i Tanzania, rapporterer The Hunting Report.

Bøflen blev anskudt af en klient. Og Martin Nel fulgte efter den ind i den tætte bush i den ovenfor omtalte jagtblok for at fange den af, da bøflen der stod gemt bag et termitbo, angreb ham som lynet fra en klar himmel.

Med sine horn stangede bøflen ham i maven, væltede ham om på siden og bulldozede ham med hornene længere ind i bushen gennem buske og mindre træer. På kloshold afgav hans klient to skud for at få bøflen væk.

Om end chokeret så syntes Martin Nel umiddelbart efter angrebet at være okay, idet det synlige bevis på mødet med bøflen kun var blå mærker og en flænge på den ene arm, hvor den havde stanget ham med et af sine horn.

Flere timer senere fik Martin Nel imidlertid stærke smerter i maveregionen. Og det blev derfor nødvendigt at få ham bragt under lægebehandling. Med firetrækker safaribil blev han bragt til den nærmeste 16-kilometer landingsbane på savannen, hvor et privat charterfly hentede ham og fløj ham til Nairobi i Kenya til hospitalsbehandling. Ultralydsscanning og MRI’s viste ingen indre kvæstelser. Alligevel tog smerten til. Og en operation viste nu, at han alligevel havde pådraget sig indre kvæstelser.

Hans situation er nu stabil. Og han er kommet sig godt på hospitalet i Nairobi, rapporterer Michel Allard, Legendary Adventures, til The Hunting Report i USA.

Allard oplyser desuden til The Hunting Report, at Martin Nel’s sæson er ovre for i år.

Alternative arrangementer er allerede på plads for den kommende sæsons safarier i Tanzania. Ingen internationale storvildtsjægere bliver derfor yderligere berørt af, at bøffelangrebet for en tid i 2008 satte Martin Nel ud af spillet, slutter The Hunting Report.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 130)

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »