Nem adgang til artikler om bukkejagt gør det muligt at danne sig et hurtigt overblik over de mange artikler, som er skrevet om jagt på råbukke

Af Redaktionen

Netnatur.dk har samlet artikler relateret til bukkejagt og andre former for råvildtjagt i en let overskueligt sektion kaldet BUKKEJAGT.

Dermed er det muligt at bladre sig igennem de mange artikler, som gennem de seneste år er skrevet om råvildtjagt, som hører til blandt de mest populære emner på Netnatur.dk

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 148)

 

Alle artikler, som har særlig stor interesse for jægere med hang til råvildtjagt, vil desuden være forsynet med et grå ”nem adgang ” kaldet BUKKEJAGT. Dette ses ud for alle relevante artikler i artikeloversigten.

Klikker man på den grå boks med navnet BUKKEJAGT vil man få en oversigt over relevante artikler om råvildtbiologi og – forvaltning samt artikler om flåt, skydestokke og dyreryg på sommergrillen etc.

Kategoriseringen via Sektionen og den grå “nem adgang” er et forsøg på at skabe en mere overskuelig tilgang til  Netnatur.dks emneopdelte arkiv.

Der arbejdes løbende på dette projekt, og kan således kunne finde de grå adgange ud for emner som omhandler kronvildt, jagthunde og våben etc.

Vildtbiolog Egon Bennetsen har desuden fået sine mange indlæg om hjortevildtforvaltning kategoriseret, så man hurtige kan danne sig et overblik over de artikler, som han har skrevet om det aktuelle emne. Samme strukturering af artikler har nu afdøde Ib Nordentoft Andersens mange artikler gennemgået.

Ønsker man at sende en “nem adgang” på mail eller tilsvarende er det blot at tage en kopi af URL-koden i browseren og sende den til rette modtager.

Modtageren vil dermed få en let og overskuelig tilgang til den artikeloversigt, der fremsendes.

Se f.eks: BUKKEJAGT 

Finder man ikke den artikel, som man søger i kategorien, kan man naturligvis stadig anvende den tilknyttede søgefunktion, hvad enten man læser Netnatur.dk på skærm, tablet eller mobil-telefon.

Søgefunktionen er altid ved hånden i det sorte felt i øverste højre hjørne.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »