I Jagtbogen – Vildsvinet tager Per Kauffmann læserne med bag scenen, når Nak & Æd er på jagt efter en vild kalkun i USA

Pressemeddelelse af Netnaturshop.dk

Udsendelsen Nak og Æd har taget Danmark med storm. Per Kauffmann beretter i Jagtbogen – Vildsvinet om tilblivelsen af en udsendelse, hvor de populære TV-værter skulle nedlægge en vild kalkun

Tekst: Per Kauffmann

De første optagelser starter allerede i Billund lufthavn, for vi skal på rejse med Nak & Æd. En længere rejse er det, for vi skal til USA, nærmere bestemt en lille by ved Niobrara-floden i den nordøstlige del af Nebraska.

Et kvart ton bagage tårner sig op i afgangshallen, foran hovedpersonerne Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk og birolleindehaverne, fotograf Christian Mud, producer Thomas Rounborg og undertegnede som rejseleder og jagtguide.

Godt begyndt

Mange timer senere ankommer vi til det store trafikknudepunkt, Denver i Colorado. Byen er svær at komme udenom, når man rejser til Midt vesten, og det gør heller ikke så meget, for den megastore udstyrskæde Basspro, har butik tæt ved lufthavnen. Den besøger vi naturligvis næste dag for at få indkøbt det sidste udstyr.

Basspro er, med sine 12.000 m2 under tag, et overflødighedshorn af outdoor-grej, og den holder åbent dagligt i 12 timer i 364 dage om året.

Fire timer af dagen går dog med at erstatte en glemt microport til en af mikrofonerne, en vanskelig opgave, da der er tale om avanceret, professionelt udstyr. Vi når derfor ikke frem til Bassett i Nebraska, som er en lille støvet cowboyby med 700 indbyggere og nogle få butikker, før meget sent om aftenen.

Vi skal bo på en bison-ranch og har hele underetagen af det enorme hus til vores rådighed.

Få minutter efter ankomsten sover alle. Trætte efter en lang rejse og stærkt påvirket af jetlag. Men i morgen er der god tid til at få pakket ud og etableret lejren, fem kilometer fra huset.

Kalkuner i morgenlys

Straks næste morgen ser vi de første whitetail-hjorte et stykke fra huset, og senere kommer en flok kalkunhøner frem på marken, hvilket giver grobund for en vis optimisme, for netop kalkunerne er vores primære mål til denne udsendelse.

Artiklen fortsætter i Jagtbogen – Kronhjorten

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De tre store, som kan bestilles HER

 

Indhold: 

Jagtbogen – Kronhjorten

Råvildtjagt på sk,

Vildged i New Zealand

Sidste tur til Afrika

Gåsejagt i Danmark

Possum i New Zealand

Andejagt i Danmark

Haglbøssejagt i Danmark

Sikahjort i Danmark

Vildsvin i Tyskland

Kronhjort i Tjekkiet

Trækjagt i Texas

Duejagti Danmark

Muflon i Tjekkiet

Råbuk i Sverige

Returbuk

Kronhjort i Danmark

Læs mere i “Jagtbogen – Kronhjorten”

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »