Berømte amerikansk buejagtpar står overfor en række anklager om ulovlig jagt. Ægteparret svarer igen og vil forsøge at rejse sag om injurier

Af Redaktionen 

Berømte amerikansk buejagtpar, der tildligere har været involveret i sag om jagt med spyd, står overfor en række anklager om ulovlig jagt. Ægteparret mener de er uskyldige og vil forsøge at rejse sag om injurier

Josh og Sarah Bowmar er ikke helt ukendte i det amerikanske rampelys.

Det berømte jagtbar fra Ohio er kendt for deres onlinevideoer og træningsprogrammer for bedre fysisk kondition.

Men ikke alle er lige imponeret over ægteparrets friluftsaktiviteter og i følge flere medier – herunder Deer and Deerhunting (DDH) – står de nu overfor anklager om jagt på kalkuner uden gyldig tilladelse, ulovlig transportet af vildt over grænserne og brug af ulovlig lokkemad (bait) under jagt. 

I USA har hver stat sine regler, Og hvad der er tilladt i en stat, er ikke nødvendigvis tilladt i nabostaten og parret står også overfor anklager om ulovlig handel med vilde dyr i Nebraska.

I en offentlig erklæring udtaler Bowmars’ advokat, at parret har erklæret sig uskyldige og forbliver uskyldige, indtil andet er bevist.

Det oplyses desuden, at parret har til hensigt at afvise beskyldningerne og prøve anklagerne af i en injuriesag.  

Herunder ses indslag, hvor ægteparret er omdrejningspunkt i spørgsmål om det etiske i jagt med skyd. 

 

Sagen mod det berømte jagtpar skal i følge citerede medier ses som del af en større og omfattende sag om ulovlig jagt, der involverer Hidden Hills Outfitters (HHO) i Broken Bow, Nebraska.

Medejer og chefguide Joshua Hueftle er idømt 30 måneders fængsel og en bøde på $ 214.375, der skal betales til Nebraska Game and Parks Commission. Han står desuden over for et 15-årigt forbud mod at indløse jagtlicens.

Mere end 30 andre er fundet skyldig i sagen, hvilket har resulteret i bøder til mere end $ 500.000 samt fratagelse af en lang række jagt- og fiskeriprivilegier.

I alt er 97 dyr konstateret nedlagt ulovligt.

HHO er desuden dømt for at nedlægge trækfugle, der ikke var jagtbare.

Sagen er den største sag om ulovlig jagt i Nebraskas historie. 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »