Via ultralydsbølger og uden brug af kemi beskytter TICKLESS nu også mindre hunde mod flåt  

Af Netnaturshop.dk 

TICKLESS® Mini. Det er navnet på det seneste produkt i rækken af tilsvarende, som yder hund og andre mindre husdyr beskyttelse med flåt. Endda helt uden brug af kemikalier. 

Enhederne udsender ultralydsbølger, som ikke registreres af hundens eller menneskets hørelse. Men lyden forstyrrer flåter og lopper og holder dem således på afstand.

TICKLESS er primært designet til at virke forebyggende.

Har en flåt først bidt sig fast i hundens skind, kan man ikke være sikker på, at den slipper sit greb fordi den forstyrres af ultralydsbølgerne.  

Til gengæld yder produktet forebyggende beskyttelse mod lopper og flåtangreb og ifølge producentens testresultater rækker denne beskyttelse ud til cirka 2,5 meter.

 

Produktet kan oplades via USB-stik og tilbydes i hhv. sort og lys og TICKLESS-teknologien er testet for dets effektivitet af School of Veterinary Medicine Science

Det er dog ikke kun hunde, der kan beskyttes med ultralyd

Også når produktet anvendes på mennesker nedsættes brug af Ticless risikoen for at blive angrebet af flåt ved hjælp af ultralyde, der ikke opfanges af dyr, mennesker og større pattedyr.

De lydbølger der udsendes af Tickless Hunter eller Tickless Human virker forstyrrende for de flåt, der gemt i f.eks. høj græs venter på, at der kommer et værtsdyr – som f.eks. en hund eller en jæger forbi, som de kan lade sig falde ned på.

I og med at flåt kan overføre farlige sygdomme, er der blandt naturbrugere blevet meget mere fokus på at beskytte sig mod angreb, når man færdes i områder, hvor bestanden af flåt er særlig høj. Der findes flere måder at beskytte sig på. F.eks. viabehandlet tøj, der beskytter mod flåt eller f.eks. via brug af ultralydsbølger og teknologi udviklet af TICKLESS

Brug af Tickless nedsættes risikoen for at blive angrebet af flåt ved hjælp af ultralyde, der ikke opfanges af dyr, mennesker og større pattedyr.

Men lydbølgerne virker forstyrede for de flåt, der gemt i f.eks. høj græs venter på, at der kommer et værtsdyr – som f.eks. en hund eller eller en jæger – forbi, som de kan lade sig falde ned på.

I Danmark og landende er der risiko for at blive bidt af hhv. skovflåt, engflåt og kæmpeflåt også kaldet jagtflåt, da den kan forfølge mennesker over ganske lange afstande.

Skovflåt er endnu den absolut mest almindelige Danmark.  

TICKLESS tilbydes deres ultralydsprodukter i forskellige typer og farver afhængig af anvendelsesformål.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »