Normalt forbindes bjergjagt ikke ligefrem med jagt på bøfler, men i seneste udgave af Hunting Report slår mediet et slag for Tanzanias spektakulære bjergjagt på kafferbøfler

Af Redaktionen

I en jagtrapport sendt til Hunting Report, der er sat i søen for at servicere alverdens jagtrejsende, skriver jægeren Reynolds om bjergjagt på bøfler i Tanzania.

Normalt forbindes bøffeljagt ikke ligefrem med jagt i kuperet terræn, men i Tanzania kan man ikke kun jage nogle af verdens største, men også nogle af verdens mest udfordrende kafferbøfler.

” Jagt til fods i bjergene er fysisk krævende, men alligevel vil selv ældre jægere være i stand til at gennemføre jagten, hvis de er i god fysisk form” indlede Reynold sin rapport.

Skribenten understreger dog, at hofter, knæ, ankler og fødder vil blive testet til det yderste og en forudsætning for at gennemføre jagten er, at lunge-konditionen er god.

Skud på kort afstand

Spot-and-stalk jagten medfører lange vandringer og klatring hver dag, hævder jægeren, som gennemførte sin jagt med PH Derek Hurt.

” Det stejle terræn og den tætte vegetation betyder, at man kommer tæt på bøflerne, og jeg skød min tyr på blot 12 fods afstand på jagtens fjerde dag” oplyses det.

Raynold jagtede kun bøffel under turen og og han tilføjer, at der var mange bøfler i området herunder en “masse ensomme tyre”.

På Hunting Report kan man som betalende abonnent læse Reynolds fulde beretning om sin afrikanske bjergjagt efter Cape buffalo i Tanzania. 

%d bloggers like this: