Røg er titlen på en bog om røgning af mad til grillen. Bogen er skrevet af  Jamie Purviance og kan nu bestilles i Netnaturshop.dk

Hvis du kan grille, kan du også røge.

Det er slet ikke svært, og med Webers “Røg” ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill.



Det får du
:

– Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder
– 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler
– Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad
– Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg

Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...