Auktion med over 40 jagt- og fiskerejser til over en millioner kroner kan opleves, når Brahetrolleborg Game Fair løber af stablen fra d. 2. til d. 4. august

Af Carsten Ottesen, Salgs- og auktionsansvarlig Brahetrolleborg Game Fair

Når Brahetrolleborg Game Fair løber af stablen fra d. 2. til d. 4. august, vil den store rejseauktion finde sted lørdag d. 3. august kl. 13:45 i avlsgårdens Bygning 3.

Her er det gamle halmdepot gjort klar til en nervepirrende auktion for op til 250 ivrige friluftsmennesker. Her kan de kæmpe om en eller flere af de over 40 jagt- og fiskerejser til ind- og udland samt om gavekort til både rejser og trofætransporter.

Alt dette til en samlet værdi på over 1 million kroner.

Den klassiske hammerslagsauktion er under ledelse af autoriseret auktionsleder advokat Thomas Grønbæk Andersen, som bistås af den erfarne auktionarius og jæger Casper Cassøe. De vil tilsammen styre slagets gang professionelt og forhåbentligt underholdende.

Listepriserne for alle de rejser og gavekort, som kommer under hammeren, ligger på mellem 5.000 og 100.000 kroner, så der er muligheder for enhver pengepung.

Interesserede kan hente en oversigt over auktionens indhold i auktionssekretariat på Brahetrolleborg Game Fair, hvor man også skal registreres og have udleveret et nummer, hvis man ønsker at byde.

Auktionssekretariatet har åbent fra fredag d. 2. august kl. 12 og frem til auktionens begyndelse lørdag d. 3. august kl. 13:45.

På vores hjemmeside www.btgf.dk kan man læse mere om, hvad der præcist er indeholdt i de forskellige rejsearrangementer og gavekort, som udbydes.

KLIK og læs mere om JAGTREJSE

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »