Brahetrolleborg Game Fair forventer ca. 18.000 besøgende og omkring 130 udstillere i forbindelse med Danmarks største jagt-, fiskeri- og outdoormesse d. 2.-4. august 2019

Af Brahetrolleborg Game Fair

BRAHETROLLEBORG GAME FAIR 2. – 4. AUGUST 2019 

I det sydfynske landskab midt i Faaborg-Midtfyn Kommune på Brahetrolleborg lever vi af og med naturen. Vi byder velkommen til Danmarks største jagt-, fiskeri- og outdoormesse – Brahetrolleborg Game Fair, hvor vi forventer ca. 18.000 besøgende samt ca. 130 udstillere. 

De fredede bygninger, store plæner, dammene og det omkringliggende jagtterræn udgør tilsammen en autentisk og oplagt ramme. Brahetrolleborg Game Fair bliver ikke et tivoli, hvor man risikerer at få softice på tøjet. Til gengæld kan man få krudtslam på fingrene, når man modtager skydeinstruktion på godkendte skydebaner i umiddelbar nærhed af det centrale messeområde eller mudder på støvlerne, når man kører på Ranger gennem terrænet. 

De besøgende gæster bliver præsenteret for et bredt udvalg af kendte mærker inden for våben og optik, fiskeudstyr, beklædning, alt til jagthunden, køretøjer til friluftsmennesket, unika våben og eksklusive accessories samt jagtrejser.

Programmet bliver fyldt med riffelskydning, flugtskydning, bueskydning, falkejagt, jagtbue mesterskaber, skydeopvisning, 4 x 4 kørsel, demo vildtagre, arbejdende værksteder, knive, ”Ladies lounge”, jagtrejseauktioner samt kulturformidling. 

Endvidere lækker forplejning og specialiteter med vildt mad. Underholdningen og aktiviteterne foregår i direkte tilknytning til de respektive fagområder og veksler mellem faglige og videnskabelige indlæg, spektakulære shows og foredrag af international karakter. 

Til de små og andre barnlige sjæle, har vi et stort legeområde samt aktiviteter med fiskeri, familiejagtsti og ATV for børn. 

Der bliver også en apporteringsbane, hvor besøgende kan medbringe deres egne hunde samt internationale hundemesterskaber i jagtrealistisk terræn. 

Velkommen til en hel weekend på Brahetrolleborg hvor udstillere, fagfolk, jægeren, fiskeren, hundeføreren og hele familien får muligheden for at nyde naturen, når den rigtig folder sig ud! 

På gensyn på Brahetrolleborg. 

Catharina Reventlow – Mourier 

BRAHETROLLEBORG GAME FAIR

www.btgf.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »