Bukkejagten hører til blandt de absolut mest populære jagtformer og på Netnatur.dk kan du finde artikler om stort set alt der omhandler bukkejagt

Af Redaktionen

Netnatur.dk har gennem tiden samlet et meget stort arkiv om alt vedrørende bukkejagten. Både bukkejagt i Danmark og bukkejagt i landende omkring os.

KLIK og se arkivet Bukkejagten

I modsætning til mange andre danske jagtformer er bukkejagt solojagt. Jægeren er alene under jagten og når solen står op den 16. maj og den nye sæson skydes i gang, er den danske bukkejæger kun omgivet af morgendis og morgenlys.

Men livlinen til resten af verden ligger i lommen og skulle man blive i tvivl om et eller andet kan man anvende Netnatur.dks APPs.

Her er der direkte adgang til solens op- og nedgang samt en velorganiseret oversigt over alt det, som sker inden for jagtens og naturens verden netop nu.

Man kan endda hente en app udelukkende om Bukkejagt. Eller om Ulve og Fugle – hvis man vil vide, hvordan man kender en årsbuk fra en voksenbuk, hvordan et ulvespor ser ud eller hvad det er for en ukendt fugl, der synger i krattet under jagttårnet etc.

Alle Apps udviklet af Netnatur.dk er gratis

KLIK og se oversigt over Netnaturs  Apps

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »