Danske Land- og Strandjagt har næsten fordoblet sit medlemstal på under 30 dage. Det oplyses i pressemeddelelse, hvor man også kan læse, at foreningen nu er klar til at indføre direkte valg af formand og bestyrelse

Af Dansk Land- og Strandjagt (DLS)

På et ekstra indkaldt møde den 11. oktober i Dansk Land- og Strandjagt, var hovedbestyrelsen samlet i Brædstrup sammen med Kjeld Nyhus Andersen stifter af en Facebook gruppe og Jørgen Nielsen virksomhedsejer af blandt andet tilbehør til rifler.

Mødet var næste skridt i at få lavet et oplæg til nye vedtægter der skulle indeholde direkte valg fra medlemmerne til landsformand og hovedbestyrelsen og ny organisationsstruktur i Dansk Land- og Strandjagt som publiceret i diverse medier den 28. september.

Mødet trak ud på dagen der skulle behandles mange paragraffer, men vi synes, at vi kom frem til et godt resultat.

De nye vedtægter skal nu først godkendes i alle lokalafdelingerne, så vil der blive indkaldt til ekstra ordinært generalforsamling i repræsentantskabet den 1. november efter de gamle vedtægter med eneste punkt på dagsordenen at få vedtaget de nye vedtægter med direkte valg og ny organisationsstruktur.

Vi forventer, at vi kan lægge de nye vedtægter på DLS’s hjemmesiden kort efter repræsentantskabsmødet den 1. november.

Vi takker for medlemstilgangen, der på kort tid næsten har fordoblet medlemstallet, men som også gjorde, at det system vi havde opsat brød delvis sammen. Vi takker for tålmodigheden og vi vil forbedre systemet løbende, med andre ord: der er lidt rust i løbet.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »