European Taxidermy Championships (ETC), der står for afvikling af konkurrencer for konservatorer, har valgt danske Carsten Skakkebæk som som ansvarlig for marketing og sponsorater 

KLIK og læs mere om TROFÆ

Af Redaktionen Foto: FCT

Carsten Skakkebæk, First Class Trophy tiltræder stilling som ansvarlig for marketing og sponsorater i European Taxidermy Championships (ETC). 

Det oplyser Facebooksiden knyttet til ETC, der begrunder optagelsen af det nye medlem med, at Skakkebæk anses som en “ærlig, hårdtarbejdende og talentfuld person”

Det understreges desuden, at disse kvalifikationer er det, som ETC har brug for.

Carsten Skakkebæk, fra danskejede First Class indtræder nu i European Taxidermy Championships (ETC). 

– Jeg er beæret over, at jeg skal være med til at udvikle det europæiske mesterskab for konservatorer, lyder det fra Carsten Skakkebæk, der desuden udtrykker følgende:  

– Konservatorer er ofte velsignet med kreativitet og er dygtige kunstnere og jeg har en dyb respekt for dette. Men jeg ved også, at det kræver mere end dette at drive en succesrig virksomhed, organisation eller begivenhed.

– ETC® er vokset til en meget stor og professionel begivenhed, hvor dedikation og frivillig arbejdskraft fra det europæiske konservator-miljø stadig er nødvendigt, men ikke længere tilstrækkeligt til at sikre fremtiden for en vellykket ETC.

Det forklarer Skakkebæk på hjemmesiden, hvor han understreger, at han vil gøre hvad han kan for at generere sponsorer og finansiering for dermed at hjælpe med til at drive og udvikle ETC® ind i fremtiden.

– Jeg mener at ETC er meget vigtig for alle konservatorer i Europa. Det er stedet, hvor man kan lære nye færdigheder og opdage nye teknologier. Men det er også et sted, hvor man kan etablere venskaber på tværs af landegrænser og hvor man kan konkurrere på et højt og fagligt niveau på en venlig og kollegial måde.

KLIK og læs mere  om JAGTREJSE

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »