Deerhunter præsenterer her Pro Gamekeeper jakken som vandt the Great British Shooting Show 2020

Af Deerhunter

Pro Gamekeeper jakken fra Deerhunter vandt prisen ”Årets jagtbeklædning” ved the Great British Shooting Show 2020 i Birmingham d. 14. – 16. februar.

På en af jagtindustriens vigtigste messer vandt Deerhunter i kategorien ”Årets Jagtbeklædning”.

Awardshowet blev afholdt lørdag den 15. februar hvor vinderen af hver kategori, valgt af offentligheden igennem online afstemning, blev offentliggjort.

Denne jakke er perfekt til både jagt og fritid, selv under de værste vejrforhold. Denne jakke kommer med tapede sømme og en Deer-Tex® Performance Shell membran der er åndbar, 100% vind- og vandtæt og ikke mindst har 5 års membrangaranti.

For jægere og udendørsentusiaster er det vigtigt, at tøjet er vind- vandtæt og åndbart, og at camouflagemønsteret er tilpasset omgivelser, jagtform, vegetation og terræn.

Deerhunter udvikler og designer tøjet ud fra de nyeste teknologier, og tøjets egenskaber testes i forhold til klima, slidstyrke og brugsfunktion.

KLIK og bestil HER

 

KLIK og bestil HER

Deerhunter er en del af det familieejede tekstilfirma F. ENGEL, der designer, producerer og sælger jagttøj, arbejdstøj og herretøj i hele Europa. Det danske tekstilfirma F. Engel K / S blev grundlagt i 1927 som en familievirksomhed.

Det blev i 1985 udvidet med divisionen Deerhunter, som et oplagt skridt set i lyset af Engel-familiens entusiasme for jagt og udendørsliv. En passion der gør, at produkterne opstår af lyst, og at virksomheden ikke kun er en forretning, men en livsstil. Deerhunter® er det rigtige brand til jægere, lystfiskere og andre på udkig efter holdbar og funktionel jagt- og fritidsbeklædning til rimelige priser.

Vores vision om at skabe kvalitetsprodukter med høj komfort gør, at Deerhunter nu er repræsenteret i over 40 lande, og at Deerhunter i 2009 blev udnævnt som leverandør til Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof – en titel, som vi er meget stolte af.

KLIK og bestil HER

adrotate group=”175″]

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »