Deerhunter, som tidligere har markeret sig som britisk prisvinder med deres Deerhunter Pro Gamekeeper, vinder nu omfattende test af JAGTANORAKKER i dansk test

Under The Great British Shooting Awards 2020 gik danske Deerhunter helt til tops i kategorien jagtbeklædning. Nu opnår samme Deerhunter Pro Gamekeeper atter anerkendelse – denne gang som testvinder i dansk undersøgelse.

LÆS OGSÅ: Deerhunter Pro Gamekeeper tildeles britisk Award

Pressemeddelelse: Deerhunter 

Jagtmagasinet JAGT, Vildt & Våben, har netop frigivet resultaterne af deres hidtil mest omfattende test af jagtrelevante jakker. Deerhunter skyder sig ind på fornem førsteplads med deres PRO Gamekeeper Anorak. 

Deerhunter vinder med jagtanorakken Pro Gamekeeper Anorak den mest omfattende test, det danske jagtmagasin JAGT, Vildt & Våben nogensinde har fået udført. Testen fylder intet mindre end 57 A4-sider og bygger på svarmateriale fra 150 danske jægere. Pro Gamekeeper Anorak scorer topkarakter for den uovertrufne komfort og ikke mindst design og funktionalitet. 

Knivskarpt sigtekorn på Deerhunters Pro Gamekeeper Anorak 

Der zoomes ind på design, kvalitet, funktioner og pasform, når der testes jakker til jagt. Og der gås ikke på kompromis nogetsteds. Jægere ved, hvad de vil have, og de er parate til at investere i en løsning, som holder i årevis, og som kan følge dem i al slags vejr og terræn. 

Baggrunden for JAGT, Vildt & Våbens test er en omfattende undersøgelse, som spørger ind til design, kvalitet, funktioner og pasform. Svarene er blevet holdt op imod hver af de fem nominerede jakker, hvoraf Deerhunters Pro Gamekeeper Anorak tager førstepladsen med en samlet score på 94,77 ud af 100 mulige. 

Vandt i kategorien bedste jagttøj ved “The Great British Shooting Awards 2020”
Pro-Gamekeeper jakken er 100% vand- vindtæt og åndbar. Læs mere her

Funktionalitet og komfort gør udslaget 

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen viser, at Deerhunter er eksperter og kender de nøjagtige behov, en jæger står med, når det vælges udstyr. Og det er helt tydeligt, at funktionalitet og komfort er et must. Detaljer som hensigtsmæssig placering af lommer, behovet for justering af hætte, talje og bund fremkommer i undersøgelsen som absolutte krav, når jægere beslutter sig for købet af en jakke. Og selvfølgelig skal 

kvaliteten være i top, hvad angår syninger og lynlåse, og det er også vigtigt, at anorakken er vind- og vandtæt og kan lukkes helt til for at undgå, at der trænger vand ind under stoffet. Deerhunters PRO Gamekeeper Anorak lever op til alle krav og får topkarakter på alle fronter. 

Design teamet hos Deerhunter, er godt tilfreds med den flotte placering. 

– Med Pro Gamekeeper Anorak beviser vi engang, at vi forstår jægerens behov: Vi har designet anorakken med så mange funktioner og i så høj en kvalitet, at jægeren kan koncentrere sig om jagten og ikke om tøjet. Vi kan kun være stolte af resultatet. 

PRO Gamekeeper Anorak har det hele 

Deerhunters testvinder, PRO Gamekeeper Anorak, er forsynet med en lang vandtæt lynlås i siden, så den er let at trække over hovedet. Anorakken har også vandtætte lynlåse under armene til ventilation, to håndvarmerlommer med vandtæt lynlås og Neopren stormmanchet i ærmebunden. Anorakken har en Deer-Tex® Performance Shell® strækbar membran og er derfor 100 procent vand-/vindtæt og åndbar. Der er fem års garanti på membranen. 

PRO Gamekeeper Anorak koster mellem 1.699-1.799 kr., føres i str. S-3XL og er tilgængelig i tre farver 

For mere information: 

Majke Poulsen 

Brand & Marketing Coordinator 

+45 7422 3675 

mpo@f-engel.com 

Kort om Deerhunter 

Jagtsport har længe været en stor passion for familien Engel, og i 1985 blev interessen forenet med familiens store erfaring siden 1927 inden for produktion af funktionelt tøj. Resultatet blev Deerhunter®, som i dag er førende indenfor jagt- og fritidstøj, hvor funktionalitet og design altid er i sigte. Som Kongelig Hofleverandør er Deerhunter® i dag repræsenteret i mere end 40 lande verden over med hovedkontor i Haderslev under F.ENGEL.

Læs mere på Deerhunter

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »