Deerhunters populære Muflon sæt har fået endnu et mønstre i serien og leveres nu i det nye RealTree Edge camouflage. Sættet og dets funktionalitet kan ses anvendt i video

Af Deerhunter

Deerhunter Muflon jagtjakke – lang jagtjakke

Muflon jagtjakke i lang model fra Deerhunter. Denne Muflon jagtjakke er en del af vores stilfulde Muflon jagttøjssæt, som markerer vores 30 års jubilæum.

Muflon jagttøjsserien er inspireret af muflon-fåret. Muflonens store horn er et eftertragtet jagttrofæ blandt jægerne, som kræver stor vedholdenhed og fokus hos jægeren. Dette har netop inspireret os hos Deerhunter – vi skal tage ved lære fra naturen, for at blive bedre til at færdes i naturen og opnå større succes på jagten, også under produktionen af nyt jagttøj.

Udover denne jagtjakke, består Muflon jagttøjsserien også af en anden jagtjakke i en normal længde, to forskellige zip-in jakker, et par jagtbukser, et par selebukser, et par jagthandsker, en jagthat, en jagtkasket og endnu en jagtkasket til det lidt koldere vejr, med 3M™ Thinsulate™ Platinum og Deer-Tex® Membran.

Hele sættet, udover zip-in jakkerne, kan fås i farven Art-Green, Realtree Max-5 og Edge Camouflage.

Deerhunter Muflon jagtbukser – stilfuldt jubilæums-jagtsæt udviklet med inspiration fra muflonvædderen

Deerhunter Muflon jagtsæt er inspireret af muflonvædderen, som jo er blevet et eftertragtet jagttrofæ hos jægeren, siden vædderen blev indført fra Sardinien og Korsika til flere lande i det centrale og nordlige Europa i starten af det nittende århundrede. Muflonvædderen har nogle utrolig skarpe sanser, både syn, hørelse og lugtesans, udover at den kan tilpasse sig naturen og klimatiske forandringer. Muflonvædderen er et vanskeligt bytte, som kræver vedholdenhed og fokus hos jægeren. Det er disse egenskaber hos dyret, som har inspireret os hos Deerhunter – vi må lære af naturen for at blive bedre til at færdes i den, og jo bedre vi bliver, jo større succes vil vi få.

Hos Deerhunter mener vi at en af ingredienserne til denne succes er nyudviklet og tidssvarende jagtsæt, der lever op til en jagt med et så ambitiøst mål som muflonen som jagttrofæ stiller.

Derfor har vi udviklet Muflon jagtserien – et gedigent high-end jagtsæt i et stilfuldt design med mange lækre detaljer, såsom vandtætte lynlåse og formstøbte knæ ved jagtsættets jagtbukser, produceret i et materiale der er strækbart i 4 retninger og dermed øger jagtsættets fleksibilitet, med en 3M™ Thinsulate™ Isolation samt en Deer-Tex Membran. Muflon-serien kan fås i farverne Art-Green, Realtree Max-5 og Edge Camouflage.

Muflon jagtsæt er produceret som en fejring af vores 30 års jubilæum hos Deerhunter og ikke mindst en belønning til alle vores trofaste kunder verden over; de sande Deerhunters – tak for de første 30 år – I fortjener det bedste!

Dette jagtsæt er kun starten på den fremtid, vi glæder os til at dele med jer.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »