Deerhunters nye Muflon-koncept er det mest populære jagtsæt i virksomhedens nu 30 år lange historie som leverandører af jagttøj til “rigtige jægere” 

Af Redaktionen

Deerhunter fejrer i år sit 30-års jubilæum.

I den forbindelse har virksomheden lanceret sit spritnye Muflon-koncept, som virksomheden har udviklet og forfinet over de sidste par år.

– Idéen bag Muflon-serien er et modulært system, hvor forskellige beklædningsdele kan kombineres på kryds og tværs – alt efter årstid og behov. Det forklarer indehaver Lars Engel, der har stået bag udviklingen af det nye sæt, der allerede har slået alle salsrekorder i det 30 år gamle jagttøjsfirma.

Det er dog ikke kun forhandlere og jægere, der har taget godt imod det nye koncept fra Deerhunter, som satser på at udvikle jagttøj til ”rigtige jægere”

Muflon vandt i 2015 den prestigefyldte BETA-award som ”Best Technical Outdoor Clothing Product” og der er næppe tvivl om, at prisbelønningen har sat ekstra skub i efterspørgslen efter Muflonsættets jakker og bukser.

– Muflon egner sig rigtig godt til jagt i den kolde årstid og findes i flere forskellige tykkelser med Thinsulate isolering og stærke YKK-lynlåse, oplyser Lars Engel, der har tænkt på nem og lydløs betjening af hætte, lomme og lynlåse. Også når det er rigtig koldt og fingrene er stive af frost.

– Deerhunter yder 5 års garanti på den både vand- og vindtætte og åndbare Deer-Tex membran oplyser Lars Ulrich Borch, der er ansvarlig for Deerhunters salgs- og markedsføring.

– Det er første gang vi markedsfører et jagtsæt, som et koncept, og Muflon-sættet kompletteres af både zip-in fleeces, handsker og forskellige caps og hatte, slutter Lars Ulrich Borch, der tilføjer, at sættet udbydes i henholdsvis mørkegrøn og Realtrees helt nye Max-5 camouflage.

Man kan læse mere om det nye jagttøjskoncept på deerhunter.eu

[widgets_on_pages]

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »