Det er lykkedes Dellgren Jagtskydeskole at nå til enighed med ejeren af Sophienholm Gods, således at Skydeskolen fortsætter

Af Dellgren Jagtskydeskole 

Jesper Dellgren fra Dellgren Jagtskydeskole havde først fået den for mange jægere nedtrykkende besked, at området skulle bruges til indvinding af grus. Med stor jagtlig velvilje fra Godsejeren og forpagteren i grusgraven kan Skydeskolen nu fortsætte på et lidt mindre areal, men med en større varietet og endnu højere sværhedsgrad på lerduerne end tidligere.

Jesper Dellgren udtaler: “Det er for mig og mine dygtige instruktør kolleger en stor lettelse, at vi nu kan fortsætte med vor Jagtskydeskole. Vi synes, i al beskedenhed, at vi har etableret en Skydeskole der har en stor jagtlig værdig og hvor man har optimale muligheder for at forberede sig inden sæsonen”

Dellgren Jagtskydeskole bliver af mange betragtet som Danmarks bedste skydeskole, og de jægere der søger ultimative muligheder for realistisk lerdue-undervisning kan nu glæde sig over, at skolen fortsætter i grusgraven på det naturskønne Sophienholm Gods ved Holbæk.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »