Hvad gør den gode jagt- og fiskeoplevelse? Det kommer Michael Sand ind på i jagtbogen VERDEN RUNDt – som jæger, lystfisker og far

Af Michael Sand

Hvad gør en god jagt- og fiskeoplevelse?

Er det, når alt klapper og man netter drømmefisken, lægger hånd på den tudsegamle returbuk  … eller er det, når man er på det helt rigtige sted, på det helt rigtige tidspunkt. Akkurat på den dag, hvor duerne trækker og gæssene svæver over lokkefuglene?

Eller … er det i virkeligheden forventningens glæde, der er den største glæde, når alt kommer til alt?

Det kan jeg ikke vare på … Men når jeg ser tilbage på de mange oplevelser, som jeg er blevet givet, genkendes et fællestræk ved de øjeblikke, som jeg søger tilbage til igen og igen. Oplevelser som huskes bedre end alle de øvrige.

De øjeblikke, som man delte med venner og nærmeste familie har efterladt et særlig stærkt indtryk og har med årene udviklet sit helt ejet liv.

Selv mine vildeste dage, hvor alt klappede, står i skyggen af de dage, hvor jeg var i godt selvskab, da jagt- og fiskelykken strømmede over.

En god jagtoplevelse vurderes før, under og efter oplevelsen, men når vi har fået højdepunkterne lidt på afstand, hvad huskes så bedst? I jagtbogen VERDEN RUNDT – som jæger, lystfisker og far, har forfatteren samlet nogle af de oplevelser han betragter som sine bedste. Bogen kan købes i Netnaturshop.dk

Ikke kun højdepunkter

I min nye bog, som jeg har kaldt Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far, har jeg samlet de beretninger, som jeg mener hører til de bedste, som jeg gennem tiden har udgivet.

Ikke kun fordi de udgør en række højdepunkter i mit liv som jæger og lystfisker. Men fordi de samtidig blev delt med min søn Robin, som har fulgt mig på flere af de turer, som jeg har gennemført til både nære og mere fjerne jagt- og fiskeområder.

I de beretninger, som jeg udgiver i “Verden Rundt”, spiller min nærmeste familie langt fra altid en væsentlig rolle. Men de var lige i nærheden og de delte øjeblikket med mig, da jeg rakte ud efter drømmen og levede livet ud som jæger, lystfisker og far.

Bogen kan købes hos din boghandler, din jagtbutik eller her på sitet, hvor den kan findes i Netnaturshop.dk 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »