Hvad er det bedste vildtkamera på markedet? Her listes tre favoritter udpeget af internationale hjemmesider med fokus på grej og udstyr

Af Redaktionen

Jægere, ulvetrackere og naturbrugere i almindelighed anvender vildtkameraer som aldrig før og de såkaldte Game Trails giver ikke kun en række forskellige oplevelser fra livet derude. Det giver også viden om vildtets adfærd, som ellers vil være meget vanskelig at tilegne sig.

De fleste af de kameraer, der i dag udbydes på markedet, kan optage både dag og nat og kan tilmed indstilles til at optage video, hvis man foretrækker dette fremfor for stillbilleder.

Vil man have billederne leveret direkte til ens telefon, i det samme der er optaget aktivitet foran det opstillede kamera, er dette også muligt for flere modeller, hvis man vel at mærke tegner et abonnement for det anvendte kamera.

Tre udvalgte vildtkameraer

Udbuddet af vildtkameraer er ganske stort. Og hvad skal man vælge? Det spørgsmål rejses ofte.

Søger man på nettet over de bedste af slagsen på markedet ledes man til hjemmesider, der viser forskellige resultater.

Thegearhunt.com har f.eks. udnævnt Mouiltrie A-20, som det bedste kamera – bl.a. ud fra devisen om, at et utal af specifikationer ikke altid er ensbetydende med et bedre kamera.

Mouiltrie A-20 er set til 139 Euro

Også hjemmesiden GearHungry.com har et bud på det bedste vildtkamera og peger på Fulllight Tech 1080p 12 MP Game Trail Camera. Hjemmesiden har iøvrigt to kameraer fra Busnell som hhv. 2. og 3. bedste bud på et aktuelt vildtkamera.

Fulllight Tech 1080p 12 MP Game Trail Camera. Er set til 54,99 US

Endelig peger hjemmesiden Trailcamp.com på Browning Strike Force Pro XD, som det bedste køb. Hjemmesiden er tilsyneladende meget begejstret for Browning og har flere modeller fra firmaet listet over de bedste køb.

Browning Strike Force Pro XD er set til 199 US

Det bedste vildtkamera

Video- og billedkvalitet, forbrug af strøm og batteri, modstandsdygtighed overfor regn og frost, betjeningvenlighed, størrelse og vægt, samt ikke mindst pris og service, er blot nogle af de ting, som bør vægtes, når man forsøger at finde frem til det bedste vildtkamera til pengene.

Andre hjemmesider kan have andre præferencer og kan komme frem til andre resultater, og ovenstående er kun udtryk for hvilke hjemmesider, vi kom frem til, når der blev søgt på relevante søgeord.

Ovenstående priser er ikke nødvendigvis de bedste priser for de listede produkter og bemærkes skal det, at priserne ikke er inkluderet leveringsomkostninger.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 129)

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »