Danmarks Jægerforbund har sendt de danske sæler en regulær krigsærklæring. Våbnet hedder DJ Navy Seals

Af Rokoko Redaktionen

Rokoko-redaktionen har fået fingrene i et internt notat fra Danmarks Jægerforbund angående det nye sæl-korps. Lad os bare afsløre med det samme: Det er yderst spændende læsning.

Forbundet, der ellers ikke er kendt for at give jagtens modstandere kam til håret, udviser en helt anderledes handlekraft, når det gælder kampen mod de danske sælhunde.

Sæler som stjæler torsk og skrubber direkte fra fiskernes garn vil fremover møde et yderst handlekraftigt forbund.

Navnet på det nye korps bliver “DJ Navy Seals”.

DJ Navy Seals er nu en realitet

“Pløk og Dyk” er ikke kun navnet på en planlagt TV serie med BS og DJ Navy Seals, der er også kodeordet på det hemmeligholdte DJ-projekt, som Rokoko Redaktionen har fået indsigt i.

Som antydet bliver det et korps, der vil blive drevet med en høj grad af militær inspiration.

– Vi skal ikke blot have verdens første sælkorps, vi skal også have verdens bedste, udtaler formanden for Danmarks Jægerforbund, og fortsætter:

– De trængte danske fiskere skal kunne stole på, at DJ Navy Seals leverer varen!

Lige nu pågår der forhandlinger med BS Christiansen, som skal være med i uddannelsen af korpset. Han er netop hjemvendt fra en ø i sydhavet, hvor han har haft en håndfuld mænd med på overlevelse.

BS har allerede luftet, at dette meget let kunne gentages som led i uddannelsen af det nye sæl-krops. Blot skal palme-øen udskiftes med en isflage i Nordøstgrønland.

I følge Rokoko redaktionens oplysninger har TV2 allerede vist interessere i at følge BS og DJ Navy Seals og faktisk skulle en mindre serie under navnet “Pløk og Dyk” allerede være under forberedelse.

I disse dage behandler Naturstyrelsen en ansøgning fra DJ, således at korpset får de basale udgifter dækket samtidig med, at Justitsministeriet tildeler forbundet en dispensation til at benytte AK47 med lyddæmper og night vision.

– Vi skal kunne rykke ud dag og nat, lyder det fra DJ’s nye sæl-korps chef, i daglig tale kaldet Luffe, der oplyser, at de nye kurser allerede er blevet en rigtig “sællert”.

– Vores medlemmer står i kø for at blive optaget i DJ Navy Seals, men indtil vi har den eksterne finansiering endelig på plads, har vi valgt kun at investere i badebolde som skydeskiver i uroligt havvand. Skiverne er bemalet med store mørke sæløjne, så deltagerne ved, hvad de går ind til.

– Som medlem af korpset er det vigtigt, at man ikke tøver og lader sig forblænde af de tilsyneladende uskyldige sæløjne.

– Man skal tænke på, at man står over for en terrorist, en trussel mod vores økonomiske sikkerhed. Og når kursisterne først har fanget dette budskab, går det hele meget nemmere. Da pisker kuglerne afsted, så snart de ser sæl-skyde-skiverne vugge i bølgerne, slutter DJ’s chef for det nye korps.

Af øvrigt udstyr har DJ, i følge Rokoko redaktionens oplysninger, planer om at indkøbe en tidligere hvalfangerbåd, 22 assorterede US frømandsuniformer samt en helt tønde saltede sild til brug som lokkemad.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »