Efterår på visit kalder DMI det aktulle sommervejr, der i øjeblikket driver over Danmark med regn, blæst og byger af lynnedslag. Næsten 3.000 blev der  registreret d. 6. juni og en enkelt vej blev ramt fire gange 

Af Redaktionen

… efterhånden ret blæsende med en jævn til hård vind fra syd og sydvest, stedvis op til kuling og med vindstød op til hård kuling.I aften og i nat fortsat regn eller byger mange steder, i begyndelsen måske med torden. Temp. ned omkring 10 grader og jævn til hård fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis op til kuling.

Sådan lyder DMI’s vejrudsigt for Danmark onsdag d. 7. juni 2017, som dermed kan notere endnu en efterårsdag i årets første sommermåned.

Også den første dag efter pinse var kendetegnet ved blæst og regn og en række lynneslag. TV Midt Vest kan således berette om, at der på en vej i det midtjyske blev konstateret ikke færre end fire lynnedslag på en enkelt vej mellem Sdr. Felding og Hoven.

To af husene brød i brand, men ingen personer kom dog til skade, men at fire lyn slår ned på samme vej på samme tid betragtes som ganske usædvanlig lyder det fra Midt og Vestjyllands politi.

Se herunder oversigt over de lyn, som DMI registrerede d. 6. juni 2017

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »