En 35-årig fynbo er blevet idømt en bøde for uagtsomt drab på sin arbejdsgiver og gode ven under en vildsvinejagt i Tyskland

Af redaktionen

Der er nu sat et punktum i den tragiske jagtulykke, der kostede Michael Bo Andersen livet i efteråret 2008. Michael Bo Andersen var indehaver af en af landets største jagtforretninger, Michaels Jagt & Fiskeri i Svendborg, og blev dræbt i forbindelse med en vildsvinejagt i Tyskland.

Dommen på 180 dagbøder á. 50 euro – i alt ca. 67.000 danske kroner – for uagtsomt manddrab faldt ved retten i Osterholz-Scharmbeck, skriver Fyens Stiftstidende. Michael Bo Andersen var i november sammen med sin 35-årige ven på en vildsvinejagt hos nogle venner i Grasberg nær Bremen, og de befandt sig på et værelse hos værtsparret, da skuddet gik af.

Den 35-årige har forklaret, at han troede, riflen var uladt. Michael Bo Andersen blev ramt i overkroppen og døde i ambulancen på vej til sygehuset. Ifølge Fyens Stiftstidende understreger retten den forholdsvis milde straf med de menneskelige aspekter i den tragiske sag. Straffen for uagtsomt manddrab i Tyskland varierer normalt mellem en måneds og fem års fængsel.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »