Den nordjyske vildtbiolog, der er i opposition til det aktuelle forslag fra VFR, skal under Folketings-høringen d. 24. august holde et oplæg under overskriften” Hvad siger fagligheden?” 

Af Redaktionen

Så er den endelige mødeindkaldelse til Hjortehøringen d. 24. august klar.

“Fremtidens forvaltning af hjortevildt i Danmark er til debat, og derfor inviterer jeg alle interesserede til Hjortehøring i Folketinget den 24. august klokken 13:00 – 17:00.”

Det har Thomas Danielsen (V) netop oplyst på sin Facebook side, hvor man bl.a. kan læse følgende:

“Som det fremgår af det endelige program herunder, vil forskellige fagfolk komme med oplæg og bud på, hvordan vi sikrer en optimal forvaltning af det danske hjortevildt. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) vil også tage del i høringen.”

På programmet er formand for Vildtforvaltningsrådet Jan Eriksen og Peter Sunde, Århus Universitet. Begge må siges at være selvskrevne til høringen. Opsigsvækkende er det dog, at Egon Bennetsen, skovejer og vildtbiolog med speciale i hjortevildt, også er inviteret til at deltage.

Bennetsen har i en lang række artikler publiceret på Netnatur.dk redegjort for sine synspunkter, som er i opposition til Vildtforvaltningsrådets indstilling, som nu skal stå sin prøve under en åben høring i Folketinget d. 24. august.

Det er første gang i den årelange debat om hjortevildt, at Bennetsen er inviteret til at fremlægge sin mange artikler, som kan tilgås herunder:

Egon Bennetsen

Alle kan deltage i høringen og efter indlæggene vil det være muligt at rejse spørgsmål fra salen. Bl.a. til Danmarks Jægerforbund, der er blandt de fire organisationer, der står bag den indstilling, som nu ønskes belyst så bredt og fagligt som overhovedet muligt.

“Det er desværre begrænsede pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig” skriver Thomas Danielsen.

Tilmeldingen sker til tine.rasksen@ft.dk, og i mailen oplyses: navn, adresse og telefonnummer samt eventuel organisation. Deltagelse koster 100 kr. og dækker kaffeforplejning.

Egon Bennetsen deltager i hjortehøring

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »