Lars Andersen, en af verdens mest unikke bueskytter, og kendt fra filmen  ”A new level of archery”, gæster Brahetrolleborg Game Fair

Af Redaktionen 

Lars Andersen en af verdens bedste bueskytter, holder foredrag på Brahetrolleborg Game Fair, som afvikles 2-4. august 2019.

Den danske bueskytte Lars Andersen (f. 1964) fik sit store internationale gennembrud, da han i filmen “A new level of archery” viste verden, hvordan man også kan anvende en bue.

Aldrig tidligere havde man i nyere tid set en bueskytte udfolde sig så sikkert og hurtigt.

Lars Andersen var således den første bueskytte i moderne tid, som kunne afgive tre præcise skud på 1,5 sekund.

Filmen tog verden med storm og i dag er den set mere end 50 millioner gange på Youtube. (se film nederst i denne opdatering) 

Den verdensberømte danske bueskytte Lars Andersen er – udover at være uddannet, anerkendt kunster – også forfatter til to dansksprogede bøger om rollespil.

Arrangørerne af Danmarks nye Game Fair lægger ikke skjul på, at de ser frem til at præsentere den verdensberømte dansker for de mange besøgende, der ventes at gæste messen lørdag formiddag (d.3.8.), hvor foredraget er programsat.   

Bistår med ny Robin Hood film

–  Det har været en langt og noget kringlet rejse at få Lars Andersen til Brahetrolleborg Game Fair, lyder det fra presseansvarlige Jonas Nørregaard, der ikke vil udelukke, at hans egen baggrund som aktiv buejæger med særlig interesse for historisk bueskydning har været medvirkende til, at der kom en aftale i hus med den efterspurgte dansker. 

– Der er mange, der efterspørger Lars Andersen, som for nyligt har undervist Jamie Foxx og Taron Egerton i forbindelse med optagelserne til den nye Robin Hood film,

lyder det fra Jonas Nørregaard, der ser foredraget som en slags prikken over i´et i forhold til messens program om buejagt.

– Under vores Game Fair tilbyder vi en lang række aktiviteter om stort set alt, der vedrører jagt. Herunder også tiltag, der vedrører buejagt og bueskydning for alle – uanset alder og baggrund. Og set i det perspektiv passer Lars Andersens deltagelse som hånd i handske til arrangementet. 

Brahetrolleborg Game Fair løber af staben i perioden 2-4. august 2019 og lørdag holder det danske verdensnavn foredrag om sit liv og den helt unikke skydekunst, som har vendt op og ned på meget af det, som man troede man vidste om det at skyde med bue.  

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...