Som altid er producenterne klar med mange spændende nyheder op til efterårssæsonen, og det kan derfor være lidt svært at navigere i, hvad der er op og ned. Vi har derfor taget en snak med drengene fra Hunterspoint.dk om, hvilke nyheder de tror, der bliver de helt store i de kommende måneder

Af HuntersPoint.dk 

Spændende nyheder fra
Deerhunter og Northern Hunting

Efterårsmånederne kan ofte være svære at klæde sig på til – for man vil for alt i verden ikke fryse, men det er bestemt heller ikke lykken at have det for varmt. Derfor vil du som aktiv jæger gerne have noget tøj med god varmeisolering, ventileringsmuligheder – og selvfølgelig en god membran.

Hunterspoint der har vel nok Danmarks største udvalg af Deerhunter jagttøj(https://hunterspoint.dk/collections/deerhunter), har netop fået den nye Deer-kollektion fra Deerhunter på hylderne.

Kollektionen består blandt andet af jagtjakker (https://hunterspoint.dk/collections/jagtjakker) og jagtbukser(https://hunterspoint.dk/collections/jagtbukser), der har et flot, klassisk design og som er spækket med funktioner. Jakkerne har blandt andet en kraftig YKK-lynlås, elastik til patroner i forlommerne og lynlåse under armene for ventilation, vandtætte lommer, membran og meget mere. Dén serie forventer vi os rigtigt meget af, fortæller Kristian.

Northern Hunting (https://hunterspoint.dk/collections/northern-hunting) er også lige kommet med nogle super fede nyheder – og her er det bl.a. Northern Hunting Bald trøjen i camouflage og med integreret facemask, vi tror på – og også Hald (Hildur til kvinder), der skiller sig ud, fordi de er udviklet i et smart langhåret fleece.

Få 10% rabat hos Hunterspoint.dk

Som tak fordi, du læser med her på NetNatur, har vi lokket en rabatkode ud af Hunterspoint – de giver dig således 10% rabat på hele din ordre, når du handler hos dem. Det eneste du skal gøre, er at bruge koden ”HP10” i feltet ”Kuponkode” ved betaling.

Vi skulle hilse og sige, at der bliver leveret fra dag-til-dag, og at de sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra kl. 10 til kl. 20 – både via livechat og per telefon.

God shopping – og knæk og bræk!

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »