Ulven, der gik i Naturstyrelsens fotofælde, er måske slet ikke en ulv, men derimod hybrid – altså en blanding mellem en ulv og en hund. Det mener eksperter, der har studeret billedet af ulven, der gik i fotofælden …

Af Redaktionen

“Halen er lang og buet. Som en hundehale”, lyder det fra svenske eksperter, der har set nærmere på den danske ulv, der gik i en fotofælde på et af Naturstyrelsens arealer.

Men den hundelignende hale er ikke det eneste, der gør, at eksperterne mener, at “ulven” slet ikke er en ulv, men derimod en hybrid – altså en krydsning mellem en ulv og hund.

“Ørerne er spidse, lange og meget oprejste, hvilket også skulle være et typisk hundetræk hos f.eks. schæferhunde lyder det.

Under studiet af Naturstyrelsens billede, der alene på Netnatur.dk er vist over 25.000 gange, bemærker eksperterne desuden, at dyrets bug er opspændt. Det er ikke normalt for ulve, lyder det.

“Ulven har en meget stramt bug, da den skal kunne spise meget, når den har adgang til føde, som normalt kun forekommer uregelmæssigt.”

“Helt modsat forholder det sig med hunde, der fodres regelmæssigt og derfor ikke behøver sluge store mængder mad på en gang.”

Eksperterne har desuden bemærket, at pelsen er en typisk, kort hundepels. Selv om der er tale om et dyr i sommerpels er de kritiske eksperter slet ikke i tvivl. Dyret er ikke en ulv.

Som det sidste ankepunkt, har eksperterne bemærket, at dyret på billedet har smalle baglår – ligesom en hund. Ulvens baglår er brede, lyder det.

Netnatur.dk vender senere på dagen tilbage til de ulvekyndiges kritiske analyse af det billede, som ligger til grund for de mange iagtagelse.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »