Der er guldbukke. Og der er guldtræk. Og i Jagtbogen – Vildsvinet, der er udgivet på Michael Sands Forlag, kan man læse en beretning om et andetræk, der fortjener en gylden medalje

Af Michael Sand

Hvad er forskellen på en pæn seksender og en guldbuk. Og hvad er forskellen på et godt andetræk og et decideret guldtræk. (Læs artikel som FLIP-magasin nederst i denne artikel)

Ser vi på bukkeopsatsen først vil ikke-jægeren næppe bemærke den helt store forskel. De to sæt bukkehorn ligner jo hinanden. Den ene opsats er bare lidt større.

Og hvad er forskellen på et godt træk og et guldtræk. Også her skal forskellen søges i detaljen. For ikke-jægeren vil der næppe være den store forskel, så længe ænderne flyver og flyver godt. For den inkarnerede andejæger vil der være en verden til forskel.

Den store forskel skal også her søges i detaljerne.

I mudder til livet

Kris Thorhauge, som er indehaver af et sumpet jagtområde ved Grynderup Sø, fik ret, da han for kort tid siden oplyste, at vejen frem mod skydeplatformene kunne være anstrengende.

Vi skulle nemlig først igennem et sumpet og mudret område, før vi nåede frem til de platforme, der var opstillet i kanten af det store vådområde, som var målet for dagens morgentræk.

Beretningen fortsætter i Jagtbogen – Vildsvinet. 

Jagtbogen-Vildsvinet kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

LÆS OGSÅ: NETNATURSHOPS FORSLAG TIL ANDE- OG GÅSEJAGT

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »