“Hver eneste detalje fortjener at blive perfektioneret” forklarer FALKE, der blev grundlagt i 1895. Udvalgte FALKE-produkter kan nu bestilles i Netnaturshop.dk 

Af Netnaturshop.dk

Kvalitet for kvalitetens skyld!

Det er en grund-filosofi hos famileejede FALKE, som har produceret strømper og andre tekstil-produkter i høj kvalitet siden 1895.

Det er der ikke mange virksomheder inden for textil, der kan bryste sig af. 

Og ifølge FALKE selv, er det to afgørende værdibegreber, der har været afgøende for den enestående succes og det er kvalitet og modet til at søge ny veje. 

Virksomheden taler ligefrem om en særlig Falke-kultur. En måde at tænke og handle på, der går igennem alle processer i virksomheden: Fra ide og design til produktion og markedsføring.   

Siden 1895 har familieejede FALKE, som i dag har mere mere end 3.000 medarbejdere,  arbejdet ud fra en filosofi om at skabe kvalitetstøj med fokus på detaljerne. I Netnaturshop.dk kan man se og bestille udvalgte FALKE -produkter. 

 

For FALKE er det kvalitet for kvalitetens skyld! Hver eneste detalje fortjener at blive perfektioneret.

I mere end 100 år har vi dag efter dag arbejdet lidenskabeligt efter dette værdisæt.

Det forklarer FALKE, som påpeger, at det er detaljerne, som adskiller premiumprodukter fra alle andre.

Teamet bag udviklingen af FALKE, er sammensat af flersprogede globetrottere, som i følge virksomheden kendetegnes ved at være nysgerrige og kreative æstetikere med en fanatisk tilgang til perfektionisme.

 

” Vi henvender os til dem for hvem luksus repræsenterer friheden til at belønne sig selv med det allerbedste” Citat: FALKE. Se udvalgte produkter fra FALKE i Netnaturshop.dk 

 

FALKE Meisterkittel from FALKE on Vimeo.

 

SE udvalg af strømper fra FALKE på Netnaturshop.dk

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »