Mod alle odds valgte falckredder Erik Schack, sammen med sin familie, at kæmpe sig tilbage til jagten efter at han i forbindelse med en redningsaktion blev ramt af en arbejdsulykke, der dømte ham til et liv i kørestol

KLIK og se flere JAGTFILM

Af: Netnatur.dk

Jægeren og Falckredderen Erik Schack blev den 4. august 2014 udsat for en arbejdsulykke, da han blev kaldt ud til en fiskekutter i Strandby.

Lastrummet var fyldt med svovlbrinte fra fordærvede skidtfisk og to mænd lå allerede livløst i lastrummet.

Erik Schack kæmpede forgæves for at redde de to mænds liv, men de stod ikke til at redde efter indånding af de giftige dampe.

Kort tid efter blev Erik Schack selv indlagt på grund af forgiftningen og da han 17 dage senere vågnede op fra koma, var hans liv for altid forandret.

Aldrig på benene igen

Den aktive jæger og naturmand fra Sæby skulle ikke gøre sig forhåbninger om nogensinde at blive gående. Og et liv som aktiv jæger var helt urealistisk, lød det fra det erfarne plejepersonale omkring Schack.

Erik Schack har efterfølgende modtaget Malteserordenens fortjenstmedalje for sin indsat. En orden, som han fik overrakt af Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen.

Men først fire år efter ulykken er han der, hvor ingen – udover Erik og hans famile – troede muligt. Erik Schack er atter klar til gå på jagt. Ikke på samme måde som han gjorde engang. Men han er klar.

Klik herunder og lyt til Caroline Schacks gribende fortælling om hvordan familen stod fast og hjalp hinanden frem mod det tilsyneladende umulige, nemlig udsigten til atter at glæde sig til endnu en nye jagtsæson.

KLIK og se BUKKEJAGT FOR KVINDER 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »