Den femte juni er Fars Dag og derfor har Netnaturshop.dk udvalgt en række oplagte gaveideer til alle dem, der tradition tro fejrer dagen med en påskyndelse

Af Netnaturshop.dk

Fars Dag fejres i Danmark den 5. juni.

Det vil sige, at dagen er sammenfaldende med Grundlovsdag, som af mange betragtes som dansk nationaldag. Sammenfaldet kan være medvirkende til, at dagen ikke får helt samme opmærksomhed som mors dag.

Fars Dag blev introduceret til de nordiske lande i 1930’ener, men har dog ikke altid været afholdt i juni.

Fra 1947 og frem til 1956 lå dagen den anden søndag i november. Denne dato slog dog aldrig rigtig an, og derfor blev den flyttet til 5. juni. I de øvrige nordiske lande afholdes mærkedagen fortsat den anden 2. søndag i november.

I øvrigt varierer datoen for Fars Dag fra land til land og i USA fejres dagen fx den tredje søndag i juni.

Læs flere artikler fra Netnaturshop.dk

Ideen til dagen stammer i øvrigt også fra USA, hvor datoen blev opfundet af Sonora Louise Smart, der er født den 18. februar 1882 i Jenny Lind, i staten Arkansas. Hun blev i øvrigt 96 år og nåede således at opleve mærkedagen bide sig fast.

Netnaturshop.dk, som i udpræget grad henvender sig til alle dem, der sætter pris på de gode liv, er fars dag en stor dag, der bør fejres.

Derfor har vi udvalgt en række produkter, som vi mener er oplagte gaveideer til alle dem, der ønsker at påskønne Fars Dag og deres far den femte juni.

Gaveideerne spænder prismæssigt mellem 200 og godt 600 kroner

LÆS MERE

To Jagtbøger på i alt næsten 600 sider fra Michael Sand til kr. 198
+ øltaske i læder
+ Pro Ferrum våbenolie, der fortrænger vand
er nogle af de produkter, der udvalgt af Netnaturshop.dk som farsdagsgaveideer.
LÆS MERE:

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »