Koldt og blæsende. På programmet stod der trampejagt efter især fasaner, men den stride vind der jog over Gyllingnæs bød mere op til andetræk

Af Redaktionen

Jagt med mulighed for at netværke og udveksle gode ideer var formålet med den invitation, der var udgået til nøglepersoner ved Odense Congress Center (OCC) store Jagt og outdoor i april 2022. Men hvis deltagerne havde set frem til en stille dag med frost og julestemning, var det en helt anden stemning, der mødte dem, da dagens jagtvært Jesper Tikiøb bød deltagerne velkommen til jagt på Gyllingnæs.

Når foråret atter kommer til Danmark, banker en ny jagtsæson på døren. Bukkejagten er da lige om hjørnet og traditionen tro afvikles der Jagt & Outdoor i Odense.

Men der var nu ikke meget forår i luften, da en lille gruppe jægere havde sat hinandens stævne på Gyllingnæs for at netværke og udveksle gode ideer forud for messen. Tværtimod. Det var en strid blanding af efterår og vinter. Koldt og blæsende og en grovkornet dag, som var mere egnet til andetræk end til trampejagt efter det som byder sig på det vildtrige, kystnære terræn.

Hvordan det gik med jagten, kan der læses meget mere om i nedenstående UGE-magasin fra Netnatur, som forsøgte indfange den specielle stemning, der blæste over den del af Gyllingnæshalvøen, der forvaltes af GN Jagtvæsen.

Reportagen begynder på side 8 i det 138 siders store magasiner.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »