Den finske ulvekender og forfatter til udgivelsen “Fra grå ulv til hybrid – hvad skete der med den ægte grå ulv?”, holder foredrag i Danmark

Af Redaktionen

Kendt finsk ulvekender holder foredrag i Danmark.

Kaj Granlund har de seneste år markeret sig i debatten om ulve, da han mener, de europæiske ulve indeholder en stor andel af arveanlæg fra tamhunde. Dette hævder han på sigt kan føre til udryddelse af den ægte grå ulv.

KLIK og læs Netnatur.dk omtale fra 11. november 2015, hvor foredragsholderen omtaler dansk ulv som et gadekryds og hvor han desuden citeres for følgende:

“Vil vores børn huske os som den generation, der i naturbeskyttelsesfanatisme udryddede den ægte ulv?”

Truer indblanding af tamhund den oprindelige europæiske bestand af “ægte” ulve mod udryddelse? Det spørgsmål rejste Kai Grandlund allerede tilbage i 2015, hvor vi her på siden citerede den finske ulvekender, som på det tidspunkt havde svært ved at få ordlyd for sine synspunker i den danske debat om ulve. Ny dansk rapport har atter gjort debatten om hundegener i europæiske ulve aktuel.

Det er foreningen Ulvefrit Danmark, der har inviteret den finske foredragsholder og foredraget – på ulvefritdanmark.dk omtalt som stormøde – finder sted den 23. februar fra kl. 13-17.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »