Europas største firma for montering af jagttrofæer søsætter First Class Trophy Hunting Consortium, med det formål “at hjælpe trofæjægere med at afsøge og finde de bedste jagtfarme og outfitters i Afrika”

Artikel af First Class Trophy HUNTING CONSORTIUM

Vi har set MEGET de seneste 14 år.

Som det største konservatorfirma i Europa har vi set MANGE trofæer i de seneste 14 år. Vi har med egne øjne set den trofækvalitet, som jægerne høster og vi ved i detaljer, hvordan jægerne har vurderet jagtfarme og outfittere.

I mange år har vores kunder spurgt os til råds om, hvor man skal jage i Afrika. Derfor introducerer vi nu The First Class Trophy HUNTING CONSORTIUM

Formålet er at hjælpe trofæjægere med at afsøge og finde de bedste jagtfarme og outfitters i Afrika.

Vores medlemmer er nøje udvalgte og baseret på mange års erfaring og indsigt i trofæjagtmiljøet.

Gennem vores promovering af udvalgte jagtfarme og outfitters støtter vi aktivt bæredygtig jagt samt forsvarlig brug af naturressourcer. Dette til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

Jagt i afrika via First Class Trophy

 

Hvis du som trofæjæger vælger et jagtophold hos en jagtfarm/outfitter i vores CONSORTIUM, belønner vi dig med op til 20% rabat på konservatorarbejdet.

Jægeren foretager sin egen vurdering og beslutning om, hvor der skal jages.

BEMÆRK: First Class Trophy fungerer KUN som en informationsformidler og er IKKE en jagtbookingsagent, der forsøger at sælge dig en bestemt jagtfarm eller outfitter.

Baseret på de oplysninger, vi giver (plus eventuelle andre kilder), foretager jægeren sin egen sammenligning, vurdering og beslutning om, hvor han/hun vil jage. Alle jagtaftaler, herunder priser og betalingsbetingelser, er udelukkende aftaler mellem jægeren og outfitteren/jagtfarmen.

Tjek det ud, og download din 20% rabatkupon på konservatorarbejdet

Se listen over de vores absolut fremragende jagtfarme og outfitters (vi tilføjer løbende flere)

LÆS MERE

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »