Den danskejede konservatorvirksomhed First Class Trophy lancerer onlineløsning til modtagelse af råbukke, der skal udstoppes og sænker prisen på de første 300 indleveringer

Af Redaktionen

Den danskejede konservator-virksomhed First Class Trophy tilbyder nu, som den første konservator-virksomhed  på markedet, at håndtere alt vedr. indlevering af råbukke til hovedmontering via en simpel online løsning.

– Den nye onlineløsning gør det muligt for os at spare tid i forbindelse med modtagelse og administration. Denne besparelse, har vi besluttet, skal komme vores kunder til gavn. Derfor kan vi nu – og frem til september – tilbyde montering af en skuldermonteret råbuk til kr. 1875, – inkl. moms.

Det oplyser Carsten Skakkebæk, der forventer, at det nyt tilbud, der tilbydes de første 300 kunder, vil betyde, at langt flere vælger at få en sommerbuk monteret.

– Vi ved, at de kunder, som anvender os, er meget stabile. Derfor vil de nye kunder, som tilbudet forventes at tiltrække, medføre at vi på den lange bane får flere kunder i firmaet, fortæller indehaveren af First Class Trophy, der regner med, at tilbuddet vil blve særlig godt modtaget hos nye jægere, der nu kan realisere deres allerførste råbuk til hidtil uhørte lave priser.

– Jeg er dog overbevist om, at tilbudet også vil betyde, at mange nedlagte råbukke, der ikke stod foran en montering. faktisk vil blive det alligevel, da prisen nu er mere overkommelig, slutter Carsten Skakkebæk.

First Class Trophy, der står bag ny online-service for jægere, der ønsker råbuk skuldermonteret, tilbyder afhentnings og levering af den færdige montering for kr. 500 inkl. moms

KORT om tilbuddet beskrevet på hjemmesiden First Clas Trophy.com

” Tilbuddet er gældende for råbukke, der indleveres / sendes til vores adresse i perioden fra 1. april – 1. september 2019. Prisen kr. 1.500 + moms (kr. 1.875 inkl. moms) gælder for de første 300 bestillinger, vi modtager. Max. 2 monteringer pr. kunde til denne pris. Herefter er prisen kr. 2.500 + moms (kr. 3.125 inkl. moms). Hvis du mangler et skind til monteringen (måske har du en flot buk / din første buk på en plade på væggen), kan vi levere et nyt sommerskind til monteringen. Og hvis du har selvtilliden i orden, kan du bestille monteringen, før du har skudt bukken. Og skulle det glippe med at nedlægge bukken i år, udsteder vi et gavekort, der er gældende i 3 år. Vi tilbyder også afhentning af dit bukketrofæ og levering af den færdige montering til din adresse overalt i Danmark.”

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »