” Vi har rivende travlt og har brug for endnu en kollega i vores projektleder team” Det skriver det internationale konservatorfirma First Class Trophy med hovedsæde i Aarhus

First Class Trophy

First Class Trophy er et velkendt navn indenfor vores branche og leverer første klasses konservatorarbejde og service til jægere fra hele verden.

Vi er en international virksomhed med hovedkontor i Danmark, produktion i Ungarn og med datterselskaber og kontorer i bl.a. Sydafrika, Namibia, Sverige og Tyskland. 80 % af vores omsætninger kommer fra udenlandske jægere. Vi er på 10 år vokset til Europas største zoologiske konservatorvirksomhed og vi forventer forsat vækst.

Vores team består af mange nationaliteter, bl.a. fra Danmark, Canada, Ungarn, Serbien, Ukraine, Tyskland, Sverige, Tyskland, Namibia og Sydafrika. Læs mere på https://dk.firstclasstrophy.com

Som projektkoordinator vil du få selvstændigt ansvar for modtagelse, styring og gennemførelse af kundeordrer, herunder koordinering mellem salg, produktion og logistik.

Hvis du har interesse i stillingen som projektkoordinator hos First Class Trophy i Trige ved  Aarhus, kan du sende en ansøgning til carsten@firstclasstrophy.com senest den 20. november 2018

Du skal have erfaring med projektkoordinering / projektledelse, være mundtligt og skriftligt flydende i minimum dansk og engelsk samt beherske de alm. IT programmer såsom Word, Excel etc. Vores styringssystemer er bygget op omkring en stærk IT platform forankret i et ERP system (Enterprise Ressource Planning).

Du er udadvendt og trives med at indgå i sociale relationer. Du sætter en ære i levere første klasses kundeservice og du brænder for at hjælpe kunden bedst muligt hver eneste dag. Som vi siger: jagtoplevelsen er først komplet, når der hænger en smuk trofæmontage på væggen.

Udfordringer tager du hånd om, når de opstår. Du har en pragmatisk tilgang til dit arbejde, da du ønsker at have struktur i hverdagen og styr på dine arbejdsopgaver. Du bevarer overblikket – også når det spidser til, men uden at gå på kompromis med dit fokus på detaljerne.

Din arbejdsplads bliver i Trige v/Aarhus og du skal påregne en vis rejseaktivitet på messer, udstillinger og værkstedet i Ungarn – dog max 30 dage om året.

Hvis du er jæger og har erfaring fra speditionsbranchen vil det være et plus, men ikke en forudsætning.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning til carsten@firstclasstrophy.com senest den 20. november 2018

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »