Rokoko-redaktionen har i et åbenhjertigt interview med Joachim B. Olsen (LA) erfaret, at han føler sig forbigået til posten som minister for jagten i Danmark

Af Rokoko-redaktionen

– Enhver kan se, at der er mere kød på mig end der er på Esben Lunde Larsen. Det alene burde helt klart kvalificere til at stå i spidsen for fødevareministeriet, fortæller Joacim B. Olsen. Han påpeger desuden, at det var meget tæt ved, at jagten i Danmark fik sit helt eget ministerium under dannelsen af den nye trekløverregering.

– Og med hensyn til ministeriet og jagten i Danmark, så får Lars Løkke altså svært ved at finde en person, der har så meget erfaring med kugler som mig!!!

– Jeg ved ALT om kugler og det om krudt skal jeg nok få styr på! Det har jeg i al fald aldrig sparet på! Og for nu at blive i retorikken, så mener jeg, at denne del af forvaltningen har brug for een med både krudt og kugler i bukserne.

Joakim B. Olsen har dog stadigvæk ikke opgivet at få sig et sæt bilnøgler som sin formand, nu udenrigsminister Anders Samuelsen:

“Man har et standpunkt til man får en dyt”

– Som Anders altid siger: “Man har et standpunkt til man får en dyt” – og selv om jeg var skuffet, vil jeg ikke længere begræde, at jeg ikke blev minister for jægerne i denne omgang.

Joachim B. Olsen

– Jeg ved ALT om kugler, forlyder det fra Joachim B. Olsen.

– I stedet vil jeg nu arbejde benhårdt på at blive uundgåelig, næste gang der sker en ministerrokade.

– Før eller siden får jagten i Danmark sit eget ministerium. Og her tror jeg, det er indlysende for enhver, at de danske jægere har brug for en stærk mand. En der både kan svinge kuglerne og gi’ DN’s miljø-dronning en tur på dansegulvet, som kan bringe hendes søde smil tilbage.

Sådan lyder det slutteligt fra den tidligere “Vild med Dans”-vinder  Joakim B. Olsen, som allerede har startet sin charmeoffensiv som medlem af skatte-udvalget.


Rokoko-redaktionen gør opmærksom på, at redaktionen er uden enhver form for jordforbindelse, og al lighed med nulevende personer er helt tilfældig.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »