Jesper Lindgard eller Claus Lind Christensen? Hvem skal være formand for Danmarks Jægerforbund i de næste fire år. Startskuddet til valgkampen er gået

Af Redaktionen

Jesper Lindgaard, formandkandidat i Danmarks Jægerforbund, har udsendt en skrivelse til alle kredsene i forbundet og dermed han han startet valgkampen i forbundet. Eller i det mindste genstartet den. 

Det har nemlig været en atypisk valgkamp i Danmarks Jægerforbund (DJ). 

Corona-krise og udskydelse af valget til efter sommerferien har sat valgkampen på pause og flere har rejst spørgsmålet: Hvornår sker der noget nyt?

LÆS også denne artikel fra d. 4. februar 2020

JESPER LINDGAARD SVARER PÅ 10 PERSONLIGE SPØRGSMÅL OM JAGT OG BAGGRUND

Hen over de sidste måneder har valgkampen nemlig virket lidt sporadisk. 

Formand Claus Lind Christensen er godt nok på tourné i nogle af de lokale jagtforeninger … mens udfordreren til posten Jesper Lindgaard har rejst  spørgsmål, da det pludselig stod klart, at Skovskolen nu overtager flere af de uddannelser, som Jægerforbundet har varetaget i de sidste mange årtier. 

Læs også: 

JESPER LINDGAARD: HVAD SKAL DER NU SKE MED JAGTENS HUS?

Men bortset fra det: Ja så har der ikke været meget kamp at spore i valgkampen. 

Men nu er startskuddet måske endelig gået. 

I Jesper Lindgaards skrivelse – udsendt denne weekend – redegør han for sin opfattelse af situationen Både i forhold til jagten og i forhold til situationen i Danmarks Jægerforbund. 

Er tiden moden til at vælge ny frontfigur i Danmarks Jægerforbund, der siden stiftelsen, har haft tre forskellige formand? Det afgøres af repræsentantskabet i forbundet alene. Derfor kan en valgkamp i Danmarks Jægerforbund ikke sammenlignes med f.eks. et folketingsvalg, hvor det er vælgerne, som er med til at bestemme udfaldet   

 

Bliver Jesper Lindgaard valgt, bliver han forbundets fjerde formand og han vi da afløse den nuværende formand Claus Lind Christensen, som har siddet på formandsstolen i otte år og to valgperioder.

Men hvem der skal stå i spidsen for den næste periode, ja det afgøres af forbundets repræsentantskab, der udgøres af cirka 370 delegerede. 

Kan en af kandidaterne samle flertal for sit mandat under repræsentantskabmødet i september, bliver det i sagens natur denne, som får mulighed for at stikke kursen i Danmarks Jægerforbund de næste fire år.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 143)

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »