Agria Dyreforsikring tilbyder skræddersyede forsikringer til alt fra jagthundehvalpe med eller uden stambog til højt præmierede brugs- og avlshunde

Tegner du syge- og livsforsikring hos Agria, kan du få erstatning, hvis din hund skal til dyrlægen på grund af sygdom eller skade. Du kan også tegne en livsforsikring, som kan dække, hvis det viser sig, at hunden er så medtaget efter en skade, at den må aflives. Mister hunden sine evner som jagthund pga. sygdom eller skade, kan du også få udbetalt livsforsikringen, selv om hunden ikke aflives. Det kræver blot et brugshundetillæg til forsikringen.

Annonce-artikel.

Agrias forsikring til jagthunde kan med andre ord kombineres, så du får en færdig pakkeløsning til din jagthund, der både indeholder ansvar, syge- og livsforsikring.

– Vi ved, at jagthunde ofte får skader på jagt. Ofte er man på jagt i weekenden, og her kan dyrlægeudgifterne blive ekstra høje. Men som alle andre hunde, kan jagthunde også komme galt afsted i hverdagen, så generelt er det godt med en forsikring, der hjælper med størstedelen af udgifterne, lyder det i en udtalelse fra Agria Dyreforsikring.

Agria Altid Hunderaceforsikring kan sygeforsikre din jagthund, fra den er helt lille. Du kan dermed være med til at sikre din jagthunds fremtid, uanset om den på et tidspunkt påfører andre skade, eller selv får brug for en operation eller en dyrlægebehandling.

Tegner du sygeforsikring, før din hvalp fylder fire måneder, får du den lovpligtige hundeansvarsforsikring med i købet, hvilket svarer til en værdi på 43 kr. om måneden.

Herunder kan du se en oversigt over, hvad jagthundene typisk får af skader, og hvad udgifterne til dyrlægen løber op i. Der er ligeledes i hvert eksempel en oversigt over, hvad du selv skal betale.

Agria forsikring til jagthunden

  • Dækning til albueleds- og hofteledssygdomme (AD & HD) samt ledmus (OCD).
  • Dækning til korsbånd og meniskskader.
  • Dækning til CT & MR-undersøgelser efter godkendelse.
  • Dækning til weekend- og vagttillæg.
  • Dækning til receptpligtig medicin uden øvre grænser.

Agria Sygeforsikring

En ansvarsforsikring dækker ikke, hvis din hund bliver syg. Ønskes en sygeforsikring, som erstatter ved sygdom eller skade, kan du tegne Agria Sygeforsikring. Dermed får du erstatning ved undersøgelse, behandling og pleje, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade.

Denne forsikring kan kombineres, så den dækker det, du har brug for.

Du kan desuden tilvælge en ”katastrofedækning” med meget lav præmie eller en mere omfattende dækning, der også yder erstatning ved genoptræning eller pensionsophold, hvis du selv bliver syg.

Beregn din pris her.

Agria Liv

Agria Liv er en forsikring, som erstatter, hvis din jagthund dør på grund af sygdom eller ulykke. Forsikringen træder også til med erstatning, hvis hunden forsvinder eller bliver stjålet og ikke bliver fundet inden for tre måneder.

Eftersom en jagthund udsættes for forskellige risici under jagt og træning, kan det være en fordel med en livsforsikring. Dermed kan du få hjælp til at anskaffe en ny jagthund, hvis det værste skulle ske.

Livsforsikringen beregnes ud fra hundens indkøbspris. Alle jagthunde, med eller uden stambog, kan tegne brugshunde- og livsforsikring hos Agria. Livsforsikringsbeløbet for ikke stambogsførte jagthunde er op til 10.000 kr.

Hvis din hund trænes til jagt eller har bestået prøver, kan du forhøje livsforsikringssummen på grund af meritter. Forhøjelse af livsforsikringssummen ved jagtprøver gælder for DKK-stambogsførte hunde, da resultater skal fremgå af hundeweb.

En forsikring til jagthunde kan hos Agria Dyreforsikring kan tilpasses så den passer til alt fra jagthundehvalpe med eller uden stambog til højt præmierede brugs- og avlshunde.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »