Du kan nu helt gratis hente magasinet/App’en “Forsvaret og naturen” om samspillet mellem militær anvendelse og naturbeskyttelse til iPad … 

Af Redaktionen

I iPad-versionen er der kælet for detaljen ved præsentation af artikler, billedgallerier og videoklip.

Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE) har netop gjort magasinet “Forsvaret og naturen” tilgængeligt i en tablet-version, så det gratis er tilgængeligt til både iPad, andre tablets og som digitalt e-magasin. I iPad-versionen tager FBE et stort skridt i retning af en helt ny måde at opleve digitale magasiner på.

Magasinet kan læses horisontalt eller vertikalt, uden den grafiske fremstilling bliver forskubbet. Pop-up billedtekster, billedgallerier og understøttende videoer bryder de traditionelle oplevelser med gænse digitale medier.

Ud over en lang række interessante artikler, så er de digitale versioner krydret med et rigt foto- og videomateriale af naturfotografen Michael Sand samt links til de nydesignede drifts- og plejeplaner for Forsvarets terræner.

Artiklerne omhandler samspillet mellem militær anvendelse og landskabsudvikling. Eksempelvis om sprængning af træer til gavn for både soldater og natur, afgræsning med kødkvæg i øvelsesterræner, hedeafbrændinger og jagt på Forsvarets øvelsesterræner.

“Forsvaret og naturen” er produceret i forlængelse af Forsvarsministeriets miljø- og naturstrategi 2012-2015 af Michael Sand og datterselskabet APPreciate.
FBE har forpligtiget sig til hvert år at udgive en samlet publikation om naturbeskyttelsesindsatsen.

Du kan hente iPad-versionen ved at klikke her:

icon

eller ved at søge på “FBE Natur” i AppStore.

Versionen til andre tablets og e-magasinet kan du hente ved at klikke på nedenstående:

icon2

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »