“Fra mord til bord”. Det var navnet må missionen, der skulle vise næste generation, hvor den gode mad kommer. “Jagtbogen-Vildsvinet” fulgte med, da gruppen gik på jagt efter det næste måltid

Af Netnaturshop.dk

Målet med dagens jagt var klar. Der skulle nedlægges vildt og det skulle tilberedes umiddelbart efter jagten.

Formålet var at vise næste generation, at maden ikke kommer fra det lokale supermarked. Den gode mad stammer fra noget levende. Desuden skulle børnene opleve, at jagt ikke blot er en passion for voksne. Jagt giver også mad på bordet.

Men skulle missionen lykkes, skulle der nedlægges vildt. Og det kan i sig selv være en mission. Ikke mindst da det var sidst på året. Vildtet havde lært at tage sig i akt for jagt og jagthunde og ikke minst fasanerne var særdeles velflyvende …

Jagtreportagen udspiler sig på den nordjyske ejendom Ny Vraa, som gennem tiden har har lagt kulisser til en række jagtreportager og artikler – blandt andet her på sitet.

Hvordan det gik med mission fra mord til bord kan man læse mere om i den nye Jagtbogen – Vildsvinet.

Jagtbogen-Vildsvinet kan købes hos din boghandler, din jagtbutik eller bestilles på Netnaturshop

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »