Kan man virkelig kalde sig selv for frihedskæmper, hvis man er modstander af ulve og tvangsvacciner? Nej mener Freddy Wulff, som her spinder en tråd mellem fortid og nutid

Af Freddy Wulff

Jeg blev vaccineret i går. Perfekt service. Blev ringet op og spurgt om jeg kunne stille dato X, tidpunkt X. Det kunne jeg. Men som den ”rigtige mand” jeg er, gad jeg ikke det tøse-pjat med at stille to gange med X dage imellem. Jeg fik et prik i hver overarm og så var det forbi. Nu venter jeg kun på mit vaccinepas, så er det Hej-Jo Silver, up, up and away …

Det overnnænvte er selvfølgelig ikke rigtigt – som så meget her under. Joh, jeg blev vaccineret, men efter reglerne. Et prik – og så et mere senere.

Hvorfor skriver jeg så dette? Hvad vedkommer det andre, at jeg nu har fået 50% af det, der forhåbentligt fører til igen at kunne leve normalt – mere eller mindre. Jo, jeg har jo læst, at en del misinformerede fantaster mener, at det er privatlivets fred, ens frihed, at regeringen, WHO, sundhedsstyrelsen og fanden og hans pumpestok blander sig.

”Jeg vil ikke vaccineres”. ”Jeg bestemmer selv over min krop”. Osv, osv. Ja så. Og så lige de sidste nyheder, som måske ikke er dukket op i DK endnu:

52% af de Corona indlagte i Brasilien er under 40 år, og de dør lige som de ældre. Der er ikke mere plads på intensivafdelinger, og landet er ved at løbe ud for ilt.

Hvad rager det folk i DK. Joh, den variant er kommet til landet. Og Sverige har nu det største smittetal i Europa, befolkningstallet taget i betragtning.

Men, så tillader de sig sgu at kalde sig frihedskæmpere!!! FRIHEDSKÆMPERE? Det kan godt få mit pis i kog – undskyld det franske. Jeg vil nærmest kalde det sjofelt.

Endnu et bevis på, at de overhovedet ikke ved, hvad de taler om. Nå, men når de så, om forhåbentlig føje tid gerne vil et smut til Thailand eller på safari i Sydafrika og så får at vide: ”Nul Putte, ikke uden prik”. Så antager jeg, at kampen for friheden hurtigt fordamper.

Og, desværre, det med at misbruge ordet Frihedskæmper. Besudle de mennesker, der satte alt på spil – og nogle gange tabte. Det har en jagtforeningsformand i det sydvestlige Jylland også gjort. I forbindelse med at skyde ulve.

Hans tåbelige logik er følgende:

Under besættelsen var det ulovligt at lave sabotage etc. Sabotører blev anholdt af det danske politi. Senere nej, for da var der ikke længere nogen etat. Her kommer så den sindsyge sammenligning. At pt er det ulovligt at skyde ulve, men senere vil det blive tilladt. Så, de der i dag skyder ulve er FRIHEDSKÆMPERE!!!! (Man får sgu lyst til at løbe skrigende ned ad gaden.)

Og ellers siger jungletrommerne, at de piger der er døbt Mette tænker på at tage navneforandring, og at vor kronrins har tænkt sig at bruge et af sine mange andre navne for en tid, og at bogstavet A skal slettes i alfabetet. Men inden man går så vidt, kunne det måske anbefales at lure på Corona-dødstal/befolkninger i andre europæiske lande. Der er nogle af os, der ikke har brokket sig over ikke at kunne komme til frisøren. Som jeg, der har mistet SEKS venner, da Miss Corona for 13 måneder siden klædte sig ud som Manden med Leen.

Nu venter jeg kun på, at man også kan kalde sig FRIHEDSKÆMPER, når man kører over for rødt.

Summa summarum: Kør over for grønt. Få de prik – og lad så de ulve i fred.

Læserbreve, der ønskes optaget på Netnatur.dk, kan sendes til info@netnatur.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »