I Michael Sands “Jagtbogen-Vildsvinet” berettes der blandt meget andet om farverig krikandejagt – vel at mærke en frostklar morgen i juni

Af Netnaturshop.dk

I det fjerne dampede floden og tykke skyer hang mellem de høje træer, der omkransede det enorme vådområde dannet af Rio Paraná, der bugter sig langs grænsen til Santa Fe provinsen.

Sådan indledes Jagtbogen-Vildsvinet beretning om andejagt langs Parana floden på den modsatte side af kloden.

Parana floden er, næst efter Amazon, den længste flod i Sydamerika, og det næsten 5.000 kilometer lange vandløb leder hvert år millioner af vandfugle fra syd til nord.

– De kommer hurtigt. Og de kommer lavt, forklarede turens guide, mens hans begyndte at lave skjul.

Ud over guiden er “Jagtbogen- Vildsvinet” i selvskab med den danske jæger Ulrik Rasmussen, der for mange år siden faktisk skød sin allerførste and i Argentina.

Allerede inden skjulet var bygget færdig, tydede alt på, at han snart kunne genopleve den oplevelse. På jagt er intet sikkert, men professionel organiseret andejagt i Argentina hører generelt til kategorien garantijagt.

Den forstklare morgen var da heller ingen undtagelse.

De første ænder viste sig snart på flammende rød horisont.

I “Jagtbogen-Vildsvinet” kan man læse mere om andejagt i Sydamerika. Men også om andejagt i New Zealand, Nordamerika og Danmark.

Jagtbogen-Vildsvinet kan købes hos din boghandler, din jagtbutik eller bestilles på Netnaturshop

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Jagtbogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »