– De europæiske konservatorer er en vigtig bidragyder til at bevare verdens vilde dyr, lyder det fra danske Carsten Skakkebæk, som står i spidsen for indsamling af midler til European Taxidermy Championships

Af Eurotaxidermy.eu

Organisation “European Taxidermy Championships “ (ETC®), er en institution for læring og udvikling af faget zoologisk konservering.

(ETC® har eksisteret i over 20 år med konstant stigende popularitet. 

Til Europamesterskabet i 2018 var der 250 deltagende konservatorer med 408 monteringer, og der påregnes ny rekord til det næste arrangement, Europamesterskabet i september 2021… 

“De europæiske konservatorer er en vigtig bidragyder til at bevare verdens vilde dyr for os selv, vores børn og børnebørn og mange kommende generationer. Mange vilde dyrearter er truede, og nogle er allerede udryddet fra moder jord. Europas konservatorer er professionelle mennesker med stor passion for at bevare pattedyr, fugle, fisk, krybdyr, insekter.  Konservatorerne stræber efter at bevare og vise de vilde dyr på en naturlig måde i et naturligt levested. Deres arbejde vises mange steder på institutter, universiteter, offentlige og private museer, private samlinger m.m.” 

Det udtaler Carsten Skakkebæk, der er den danske repræsentant i ETC® med titel af “Head of Marketing & Sponsorships” 

(ETC®) har brug for lidt hjæp til at gennemføre Europamesterskabet i 2021. 

Formålet med Europamesterskabet er at organisere et event hvor konservatorerne kan mødes med deres kolleger, tale med eksperter, deltage i seminarer, lære nye teknologier, konkurrere og opleve ”state of the art” konservator-arbejde. 

Donation-valuta er i CHF da ETC® er hjemmehørende i Schweiz ( 1 Schweizerfranc er 6,86 DKK) 

Alle bidrag tæller – små som store:  20, 50, 100, 200 eller mere fra “mange bække små” vil betyde en stor forskel forETC®’s arbejde.

 
Læs mere om European Taxidermy Championships® (ETC®) her : https://www.eurotaxidermy.eu
 
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 127)
 
 
 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »