Efter folkeringsvalget den 18. juni forlyder det nu fra Christiansborg, at den tidligere fødevareminister Dan Jørgensen har valgt at skifte parti

Af Netnatur Rokoko-redaktion

Efter hvad Rokoko-redaktionen har erfaret, er Dan Jørgensen blevet tilbudt at kunne fortsætte i et minister-embede ved at skifte til Dansk Folkeparti. Fra en uofficiel talsmand i Venstre forlyder det, at man her så krydser fingre for, at DFs vækst således stopper fremover.

“Dan Jørgensen vil få ministerposten af DF som en anerkendelse for det store arbejde, han har gjort for stegt flæsk med persillesovs.”

Lars Løkke Rasmussen har mange ting at tage hensyn til, inden ministerkabalen kommer på plads, og inden valget løftede han således lidt af sløret for rokoko-redaktionen, idet et meget fremtrædende kvindeligt medlem af DF gerne ser sig selv i spidsen for et nyt Jagt- og Ulveministerium.

Rokoko-redaktionen har talt med DF-medlemmet, som bl.a. fortæller:

– Jeg har rigtig mange planer for både jagten og ulvene. Og jeg har allerede et godt forslag mht. ulvene, idet jeg mener, vi bør lavet et hegnet reservat til ulvene – en rigtig god placering kunne være et område, der strækker sig fra Padborg til Vadehavet!


Netnaturs Rokoko-redaktion gør opmærksom på, at enhver sammenligning med autentiske personer og navne er helt tilfældige og i øvrigt er redaktionen blottet for enhver form for jordforbindelse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »