Giganten fra Thy – nedlagt af Bjarne Lyngsø – lever også efter nedlæggelsen op til sit navn og har taget plads blandt de største på TOP 10 Alletiders

Af Redaktionen

Endnu en guldhjort har indtaget en plads på TOP 10 Alletiders. En liste, som udover råvildt, dåvildt og en lang række andre arter, også indeholder en oversigt over de største kronhjorte nedlagt af danske jægere i både indland og udland.

Den nye hjort er nedlagt på af Bjarne Lyngsø på statsreviret Østerild Øst, hvor han er hovedlejer og i en mail, sendt til info@netnatur.dk, oplyses han, at den store hjort faldt d. 16. oktober 2017 …

– Havde ikke planlagt, at han skulle være kendt, men det er jo interessant at se disse spændende opgørelser, skriver han i den tilsendte mail.

Udover at hjorten var bærer af et ualmindeligt stærkt gevir, er der for læserne af denne side også tale om et gensyn med en gammel kending, som mange læsere har oplevet føre sig frem på brunstpladserne i flere år.

Det er nemlig ikke kun de de lokale og andre, der besøgte området i Thy, som gennem tiden har haft glæde af Giganten.

LÆS OGÅ:

Oplev Giganten, Dobbeltkronen, Wapitien og mange andre brunsthjorte fra Hjardemål Klit

Tusindvis af jægere og ikke jægere, som følger vildtbiolog Egon Bennetsens skriverier og videooptagelser fra området, har ogå haft mulighed for at kigge ind i Giganten og dens nordjyske univers af både private og offentligt ejede arealer med plantage, klit og dyrkede marker.

Med Bjarne Lyngsøs mail til netnatur.dk og optagelsen af Giganten på TOP 10 Alletiders blev der sat et sidste punktum i et langt og imponerende hjorteliv.

Tak for det.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »