Jægere på jagt efter oplevelser og jagttrofæer i udlandet er begrænset af COVID 19, men i følge First Class Trophy, er der også gode nyheder inden for den internationale jagtturisme

Af Carsten Skakkebæk, First Class Trophy

Lidt gode nyheder her i de dårlige tider for den internationale jagtturisme

For tiden er ikke mange gode nyheder for de jægere der rejser til udlandet – COVID 19 har reduceret den internationale jagtturisme markant.

Ingen ved med sikkerhed hvor stor nedgangen er i jagtturismen er, men et godt gæt er en nedgang på 80-90 %. 

Lige nu er der dog rimeligt godt gang i jagtrejserne til de nære europæiske destinationer, som f.eks. Polen og Ungarn hvor brunstjagten på kronhjort er godt igang. Og i løbet af de næste par måneder vil brunstjagten på dåhjort og sikahjort supplere mulighederne for at komme på jagt i udlandet. 

Selvom Ungarn generelt har lukket landet for turisme pr. 1. september, er det muligt at komme på brunstjagt med en officiel jagtinvitation fra jagtreviret. 

I år der der en ekstra god grund til at få sit trofæ foreviget på væggen. 

Du kan nemlig spare 15% på konservatorarbejde hos First Class Trophy, hvis du downloader APP, beregner pris og bestiller on-line.

I video herunder ses hvordan man anvender APP. 

Rabatten nævnt herover er gældende frem til 31. december 2020 og gælder for kronhjort, dåhjort, sikahjort, mårhund, fasan og gråand

Du kan downloade APP’en her: https://taxidermyquote.dk/step-by-step.pdf

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »