Den amerikanske skuespiller og jæger Chris Pratt er blevet genstand for debat om grundlæggende amerikanske værdier i by og land

 

Af Fox News jan. 2019

Den amerikanske skuespiller Chris Pratt bliver af TV stationen Fox News anvendt som afsæt for en debat om grundlæggende amerikanske værdier.

Åbenbart har det vakt opsigt, at den populære skuespiller går på jagt og opdrætter får til slagtning.

Gud, jagt og fædreland

Jagt, fiskeri og familie er nogle af de grundlæggende værdier i den amerikanske kultur, men i følge Fox News er de ikke længere så grundlæggende som de har været. TV-stationen peger på at der er ting, der tyder på, at USA ikke bare befinder sig i politisk splittelse, men at der er tale om en kulturel krise mellem by og land, hvor man er begyndt at se forskelligt på forholdet til gud, jagt og det at spise kød.

I følge TV stationen har det betydet, at skuespilleren nu har bragt sig i en udsat position, hvor denne del af hans livsstil kan skygge over nogle af de andre alment respekterede tiltag, som han har gjort for bl.a. udsendte soldater og udsatte børn.

Hvor vidt den populære skuespiller også bruges og misbruges i et politisk slagsmål mellem demokrater og republikaner må læserne selv vurdere. F.eks. ved at se nedenstående indslag.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »