Bukkeopsats udgiver digital bog om stærke trofæer nedlagt af danske jægere og har du nedlagt en god buk eller hjort, kan du allerede nu fremsende opmålingsskema

Af Redaktionen 

Alt er relativt.

En stærk buk eller hjort i et område, er middelmådig i et andet. Der er i almindelig stor forskel på hvordan opsats og gevir udvikler sig i de enkelte områder. 

I sandede klitterræner er der længere mellem medaljebukkene end der er i frodige ådale etc. 

Derfor vil Bukkeopsats samle danskernes stærkeste jagttrofæer i velorganiserede kategorier, som giver de enkelte trofæer respekt. 

Kommune for kommune, region for region og land for land.

Denne indeling skaber opmærksomhed omkring de bukke, der er stærke for området, men måske ikke stærke nok for landet som helhed, når formålet er at få de for området stærke bukke frem i lyset. 

Så har du i år eller i tidligere sæsoner nedlagt en eller flere stærke bukke eller hjorte, som du har fået opmålt så tøv ikke.

Send en kopi af opmålingsskemaet til ms@netnatur.dk – gerne vedlagt foto af bukken eller hjorten eller af opsatsen/geviret.

Bukkeopsats  – danskernes stærkeste jagttrofæer
bliver titlen på den digitale bog, der samler danskernes stærke jagttrofæer i velorganiserede TOP 10 oversigter. Bogen er gratis

 

Men ikke kun bukke optræder på listen.

Også stærke kronhjorte, dåhjorte, sikahjorte er indelt i velorganiserede TOP 10 oversigter. Desuden optræder ræv og muflon i udgivelsen. 

Bogen vil blive opdateret løbende og første udgave vil kunne ses en af de nærmeste dage. 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »